Cevap : Yaşanmış Hikayeler
ben daha 12yaşımdaydım onu ilk gördüğümde bir anda aşık oldum onun mavi gözlerine ve ilk tatışmamız tartışmayla başladı ve sonra cıkmaya başladık cok sevdim onu asker zamanı geliyordu içim acımaya başlamıştı nasıl dayanıcaktim 15ay ama askere gidip gelmişti ve ilişkimiz devam ediyordu hiç unutmam bir cumartesi beni aradı aşkım buşuşalımmı dedi tamm aşkım dedim buluştuk yemeğe gittik gezdk eve bıraktı beni ertesi gün balkona cıktım bir baktım bir araba bu aşkımın arabasıydı ama süslenmiş düğün ar abası bir baktim mavişim içinde takım elbiseli evleniyoruz yazmış arabanın arkasına yıkıldımmmm o an bayılmışım annem içeri taşıdı aradan biraz zaman geçti kalktım hemen u olamaz dedim inanmam dedim cıktım en yakın evimize olan düğün salonuna gittim baktım aşkım herşeyim oyun oynuyordu ortada kızı gördüm yıkıldım allahım dedim al bu canımı dedim ve cıktım salondan aradım evlendinmi dedim o gece evet dedi birdaha beni arama sakın dedi yıkıldım keşke ölseydim o lafları duymasaydım ve aradan 2sene geçti ama hala onu cok seviyorum deli gibi aşığım duydum ki cocuğu olucakmış nediyi allah mutlu etsin arada msj atıyorum ve araıp sesini duyuyorum onu hala 12yaşımdaki gibi seviyorum ben 20 yaşıma girdim şuanda başkasıyla beraberim ama aşk yok sadce mavişimi untmak istediğim ama şu yazıyı yazarken anladım ölsemde onu cok seveceğim HERŞEYİM DENİZ GÖZLÜ SEVGİLİM BENİM
|