Konu
:
Yaşanmış Hikayeler
Yalnız Mesajı Göster
Cevap : Yaşanmış Hikayeler
08-15-2009
#
2
TiFus
Cevap : Yaşanmış Hikayeler
Liseye ilk başladımda birisiyle tanıştım o kadar masum o kadar tatlıydı ki ona çok baglandım o benden bende ondan hoşlanıyoduk ama çıkmıyoduk
Bir gün ben bunu kıskandırmak için onun en yakın arkadaşı ile çıktım ve çok pişman oldum 4 gün sonra ben ayrıldım
VE ONA HERŞEYİ ANLATTIM ONA İNAT YAPTIMI ONU KISKANDIRMAK İÇİN YAPTIMI ANLATTIM VE BENİ ANLAMADI VE BANA BİR ŞARKI GÖNDERDİ O ŞARKIYI ŞİMDİ DİNLEDİM ZAMAN BİLE İÇM ÇOK KÖTÜ OLUYO TÜYLERİM ürperio
sonra bu beni affetmedi ve ayrıldık aramızdaki h erşey bitmişti ve ben kendime yeni sayfa açtım ve kerim die biriyle çıkmaya başladım o çok iyi birisiydi ama ok bir zübbeydi
onla 15 gün çıktım ama onu sevmedim sadece hoşlandım zaten oda bi kıza aşıkmış ve onu unutamıyomuş bendende sadece hoşlanmış
aonlada ayrıldık ve ben 8 ay kimseyle çıkmak istemedim
çıkmadımda
sonra o eski lisedeki ilk aşkımla tekrar samimi olduk ve çıkmaya başladık çok mutluydum onla çünkü onu çok seviodum ama onlada ayrıldık ve o eski sevgilisine geri döndü
ve ben onun için herkezi deger verdim arkadaşlarmı karşıma almıştım ama degmezmiş onun için
o kız çok cins oldum birisiydi ve şuan onla sözlüler
ilk önce çok üzülmüştüm günlerce aglamıştım ama aglasam bile hiçbişey eskisi gibi olmucak tı
o sevdim kişinin kuzeniyle konuşmaya başladık ve o onun gibi deildi çok iyiydi
ama onun kuzeni ıspartada okuyodu
hergün msn de konuşuyoduk
5 ay konuştuk ve ben ona çok baglanmıştım ilk önce ona arkadaş dost gözüyle bakıyodum ama o öyle iyidiki sonra ona aşık oldum ve onla aram çok iyidi oda beni sevio gibiydi ama bir gün msn yi açtımda bana slm yazdı oysam o deilmiş sevgilisiymiş bana söylememişti sevgilisi oldunu ve ıo gün orda yıkıldım çok güvendim deger verdim kişi bana yalan söylemişti bide kız ukalaca konuşmaz mı çok sinirlendim ve o gün 5 tane sakinleştirici içtim
ve ertesi gün okulda çok kötü bir halim vardı arkadaşlarım çok kızmıştı bana bir erkek için degermi demişlerdi ve ben bukadar olaylardan sonra o kişiyle samimi olmamaya başlamıştım
msn de 1 tane kişiyle tanışmıştım ve ben bütün hınçımı ondan çıkartıyodum sanki olanları suçlusu o gibi ama sonra arkadaşım uyardı yanlış yapıyosun dedi hınçını ondan çıkarmana hakkın yok dedi ve ben dğşündüm ve herşeyi anladım şuan ondan çok hoşlanıyorum oda benden tanışalı 1 ay oldu sürekli tartışıyoz ama bunların hepsi tatlı kavgalar
işallah onun sonuda kötü bitmez onla hayatıma yeni bir sayfa açtım ve dvm ediyorum
işallah ilerde o da beni digerleri gibi üzmezzzzz
GECE GÜNDÜZ MÜCADELE İŞTE
SOKAK SANATI
TiFus
Kullanıcının Profilini Göster
TiFus tarafından gönderilmiş daha fazla mesaj bul