Yalnız Mesajı Göster

Cevap : Yaşanmış Hikayeler

Eski 08-15-2009   #2
TiFus

Cevap : Yaşanmış Hikayeler

Liseye ilk başladımda birisiyle tanıştım o kadar masum o kadar tatlıydı ki ona çok baglandım o benden bende ondan hoşlanıyoduk ama çıkmıyodukBir gün ben bunu kıskandırmak için onun en yakın arkadaşı ile çıktım ve çok pişman oldum 4 gün sonra ben ayrıldımVE ONA HERŞEYİ ANLATTIM ONA İNAT YAPTIMI ONU KISKANDIRMAK İÇİN YAPTIMI ANLATTIM VE BENİ ANLAMADI VE BANA BİR ŞARKI GÖNDERDİ O ŞARKIYI ŞİMDİ DİNLEDİM ZAMAN BİLE İÇM ÇOK KÖTÜ OLUYO TÜYLERİM ürperiosonra bu beni affetmedi ve ayrıldık aramızdaki h erşey bitmişti ve ben kendime yeni sayfa açtım ve kerim die biriyle çıkmaya başladım o çok iyi birisiydi ama ok bir zübbeydionla 15 gün çıktım ama onu sevmedim sadece hoşlandım zaten oda bi kıza aşıkmış ve onu unutamıyomuş bendende sadece hoşlanmışaonlada ayrıldık ve ben 8 ay kimseyle çıkmak istemedimçıkmadımdasonra o eski lisedeki ilk aşkımla tekrar samimi olduk ve çıkmaya başladık çok mutluydum onla çünkü onu çok seviodum ama onlada ayrıldık ve o eski sevgilisine geri döndüve ben onun için herkezi deger verdim arkadaşlarmı karşıma almıştım ama degmezmiş onun için o kız çok cins oldum birisiydi ve şuan onla sözlülerilk önce çok üzülmüştüm günlerce aglamıştım ama aglasam bile hiçbişey eskisi gibi olmucak tı o sevdim kişinin kuzeniyle konuşmaya başladık ve o onun gibi deildi çok iyiydiama onun kuzeni ıspartada okuyoduhergün msn de konuşuyoduk5 ay konuştuk ve ben ona çok baglanmıştım ilk önce ona arkadaş dost gözüyle bakıyodum ama o öyle iyidiki sonra ona aşık oldum ve onla aram çok iyidi oda beni sevio gibiydi ama bir gün msn yi açtımda bana slm yazdı oysam o deilmiş sevgilisiymiş bana söylememişti sevgilisi oldunu ve ıo gün orda yıkıldım çok güvendim deger verdim kişi bana yalan söylemişti bide kız ukalaca konuşmaz mı çok sinirlendim ve o gün 5 tane sakinleştirici içtimve ertesi gün okulda çok kötü bir halim vardı arkadaşlarım çok kızmıştı bana bir erkek için degermi demişlerdi ve ben bukadar olaylardan sonra o kişiyle samimi olmamaya başlamıştımmsn de 1 tane kişiyle tanışmıştım ve ben bütün hınçımı ondan çıkartıyodum sanki olanları suçlusu o gibi ama sonra arkadaşım uyardı yanlış yapıyosun dedi hınçını ondan çıkarmana hakkın yok dedi ve ben dğşündüm ve herşeyi anladım şuan ondan çok hoşlanıyorum oda benden tanışalı 1 ay oldu sürekli tartışıyoz ama bunların hepsi tatlı kavgalar işallah onun sonuda kötü bitmez onla hayatıma yeni bir sayfa açtım ve dvm ediyorum işallah ilerde o da beni digerleri gibi üzmezzzzz

Alıntı Yaparak Cevapla