TiFus
|
Cevap : Günün Hikayesi
03 07 2009
MUTLU SON   günlerden cumaydı dershane çıkışı arkadaşlarla internet cafeye gitmiştik genellikle her dershane çıkışı bunu yapardık içeri girdik ve herkes bir masaya oturdu internetteyken karşımda mısır satmakla görevli olan çocuğu hiç farketmemiştim bir an için kafamı kaldırdığımda bana bakarak kapıdan çıkıyordu ve o sırada hayatımda en sinirleneceğim hareketi yaptı gayet sinsice bana göz kırptı o anda başımdan kaynar sular inmiş gibi oldu derken hemen dişarı çıktık ama arkadaşlarım işin farkına varmışlardı ortada böyle bir durum varken arkadaşlarım fırsattan istifade çocukla uğraşmaya başladılar ben durumdan çok rahatsızdım ve hayatımda kimse bu kadar ukalaca bir harekette bulunmamiştı bu olay fazla uzun sürmedi akşam karanlığına yakın eve gitmek zorunda kaldım eve gittiğimdede olayın sinir bozucu tarafını aklımdan çıkartamıyordum bir türlü derken telefon çaldı arayan arkadaşımdı bana hemen internet cafenin önüne gelmem gerektiğini söyledi annemgilin evde olmayışından istifade edip hemen evden çıktım koşuyordum ve ne olcağın bilmez halde kalbim KÜT KÜT atıyordu oraya yaklaştığımda duygularımı dizginleyip kendime sakinmiş havası verdim daha sonra oraya vardığımda söz konusu olan çocuğun çevresi arkadaşlarımla doluydu beni gördükleri anda hemn yanıma gelip kolumdan tuttular ben neye uğradığımı bilmez,sersem bir halde konuşmalarını dinledim ve arkadaşlarım bana söz konusu çocuğun adını murat olduğunu ve bana ÇIKMA teklif ettiğini söylediler aslında ben böyle bir şeyin olacağını biliyordum ama sanki şaşırmışcasına gerçektenmi gibi kısa kısa kaçamaklı cevaplar veriyordum birden hayır diye bağırdım ve bunu murat duydu sanki kalbine hançer saplamışcasına yüzünü yere eğdi bir yandanda arkadaşlarım ısrar ediyorlardı kabul etmem için hayatımda ilk defa biriyle çıkıcaktım ve onu üzgün yüz ifadesini görünce haycandan hemen evet dedim bu sözüm üzerine yüzü yere düşen murat o anki şaşkınlıkla ne yapacağını bilemez halde arkadaşımdan benim telefonumu istedi ben heyecandan telefon numaramı bile hatırlayamadım bir şeyler attım kafadan daha sonra bizi masaya çağırdı bizde oturduk biraz konuştuk daha sonra herkes evlerimize dağıldık ve ogün hayatımın en güzel günün geçirdim  10 YIL SONRA
şu anda 23 yaşındayım ve bu hikayeyi yazarken kocam muratla birlikte yazıyoruz ayrıca yanımızda 1,5 yaşındaki kızımız da var eğer böle okul çağlarınızdaki aşklarınıza inanırsanız benim gibi mutlu bir aile hayatı sürebilirsiniz  
|