Şengül Şirin
|
Tavuk Butları
Tavuk Butları
4 kişilik

Malzeme:
12 adet tavuk but
Sosu İçin :
1 demet maydanoz
3 su bardağı soda
4 diş sarımsak
2 adet soğan
Okyanus tuzu, karabiber
Tarifi
Soğanları ayıklayıp dört parçaya bölün Maydanozları yıkayıp saplarından ayırın Sos için tüm malzemeyi blenderde ezin Tavuk butlarını saklama kabına alın ve içine blenderde ezdiğiniz sosu ilave edip kapağını kapatın En az 1 gün en fazla 3 gün buzdolabında dinlendirin Marine ettiğiniz butları şişlere dizip ızgarada kızartın İsteğe göre salata eşliğinde servis yapın
__________________
Arkadaşlar, efendiler ve ey millet, iyi biliniz ki, Türkiye Cumhuriyeti şeyhler, dervişler, müritler, meczuplar memleketi olamaz En doğru, en hakiki tarikat, medeniyet tarikatıdır
|