07-28-2009
|
|
VANDETTA
|
Cevap : Yahudi-Kürt Devleti'nin Temelini Atanlar Kimler?
PKK'yı PKK yapan Çekiç Güç'e,muhalefetteyken oldukca sert tepki gösterenlerin iktidara gelince sus pus olmalarından anladığımız kadarıyla iktidarda kalmak istiyorlarsa ABD ile iyi geçinmek zorundalar,ABD ile iyi geçinmeyen Refah Partisiydi anında tanklar arzı endam eyledi,ben bugün o koltukta otursam,geçerim ulusal bir konuşmada,daha önceden gelen hükümetler tarafından yapılan antlaşmalar hakkında detaylı bir bilgiyi millete sunduktan sonra aksini yaptığımız takdirde Türkiye'nin karşı karşıya kalacağı buhranları bir bir sıralar ve yanımda olup olmadıklarını anlamak içinde bir referandum yapardım,milletten parayı toplar dış ve iç borcu öder en geç 20 yılda Türkiye'yi Ortadoğunun tek hakimi yapardım,tabiii bundan önce koltuğumuzun altına aldığımız kelleyi,içerideki onca haine karşı nasıl kaybetmyieceğiz orasıda ayrı konu,hep dediğim gibi,Türkiyenin siyasi ve askeri lider kadrosu kökten değişip yerlerine,tabandan gelecek yüreği vatan aşkı ile dolu zatlar gelmediği sürece,doğu bölünecek ve siyasilerin aksine buna karşı duracak millet iradesini kanlı bir şekilde ortaya koyacaktır ki,buda iç savaş demektir,bu şekilde devam edilirse sonuç ne yazıkki böyle olacak gibi geliyor bana 
|
|
|