Yalnız Mesajı Göster

Cevap : Ilhan Selçukdan Alıntı

Eski 07-11-2009   #2
VANDETTA

Cevap : Ilhan Selçukdan Alıntı

İlhan Selçuk'da bizler kadar biliyor ki Amerika Irak'a ölümü petrol için getirmiştir,demokrasi için değil,ama burada 'demokrasi getirmek istedi de ne oldu'' gibisinden sözler etmiş yazısını güçlendirmek için,ılımlı İslam denilen her ne ise herkes tarafından reddediliyor,yani oturduğu yerde rahat olsun en ufak birşeyde laiklik elden gidiyor diye bağıracağına ya nüfus cüzdanındaki İslam ibaresini sildirsin ATE olarak yazdırsın yada her fırsatta İslam dinini kötülemek için nedenler üretmesin

Size HzÖmer zamanlarıdan bir alıntı;
Bir kitapta okumuştum İslam'ı seçtikten sonra namazı terkeden bir kavmin üzerine asker göndermişti HzÖmer!

Ya dinim İslam dediğinizde dininizi yaşayacaksınız,ya yaşayacağınız bir dine mensup olacaksınız,yada benim gibi zındık zındık gezeceksiniz ama kesinlikle tembelliğinizi aklamak için İslam dininde ılımlamaya gitmiyeceksiniz,ılımlama nedir biliyormusunuz?
Bana göre ılımlı İslam;
Bugünkü müslüman topluluğudur,dinim İslam diyen ama İslam'a uymayan her türlü melaneti yiyen,dini kendi rahatlığına göre yorumlayanların İslam'ı getirdikleri noktadırİşin kolayı var İslam'ın hakkını İslam'a verindeee ne yapıyorsanız yapın,bırakında isteyen istediği gibi yaşasın,Osmanlı'nın kendi topraklarında diğer din mensuplarına yapmadıklarını bugün Türk eliyle Osmanlı'nın topraklarında kendi vatandaşlarına yaptıkları gibi değil

Yeri gelmişken bir hadis okumuştum sanırım bugünkü bizleri gayet net anlatıyor;

Peygamber efendimiz ashabına;
Ahir zamandakiler sizi görseydi size 'deli' siz ahir zamandakileri görseydiniz onlara müslüman demezdiniz,demiş

Alıntı Yaparak Cevapla