Yalnız Mesajı Göster

Cevap : Sevgili günlük

Eski 07-06-2009   #20
1die

Cevap : Sevgili günlük

Ey sevgili günlük:
sabah işim bittigınde çarşı merkezıne gıttım,büfe işleten kankamın yanında bi çay içtim
günlük gazetemı aldım,bülten aldım,ekmek aldım,abur cubur şeyler aldım yegnım gelir die,10 dakıka içinde eve kaçtım hemn,baktım evdekıler kalkmış,hemen ben uyuma vazıteyıne gırdım,baktım saat 9 gıbıydı,uyumuşum,bi sessizlik oldu uyandım 15 i gösretiyordu saat,kalktım,elimi yuzumu yıkadım gıyındım,hiç bır şey yemeden çarşı merkeze gıttım
çarşıdakı burodakı arkadaşalrla birz sohbet ettım,birine gaz verdım gaza geldı,pastahaneye gıttık
tatlı lımonata yıyp kaynatacaktık,haberler kötü ,şehırde uygun olmyan video gorüntülerı yayılmıs şehıre ,insanların her geçen gun dahada namussuz olduklarına tanık olmak ne kadar kötü die düşündüm,20 dakıka oturduk kalktık,arkadaş bürosuna gıttı,bende tansaş a gıdeyım akşam iş yerındekı yemegı hazırlamak geldı aklıma
yaptım alışverışi,bırde çikolatalı puding aldım kendıme ,manava ugrayıp limon aldım ,yolda aklıma geldı,hemşire bi arkadsımı gordum yolda,ayak ustu kaynattık az,iyileşmişsın dedı,evet dedım sonunda dahada ıyıyım,ona hemşireler gununde yazdıgım gunun anlamını belırten şiirim aklıma geldi,yerel gazeteye vermiş yayınlanmıştı,yaw dedım içimde bu kızlar amma cesaretlı,biz olsak yapamayız böle şeyler,neyse cd satan bi abımın magazasına gırdım yol sutundeydı denk geldı,internasyonel(2009) haluk bılgınerın başrol oynadıgı fılmı aldım ,bu gece pc deçok iş var ındırmek ımkansız olacaktı,çıktım servis e bındım işe geldım
servisçi ıle bırer sıgara yaktık geldık işe
hesabı aldım,hemen gıttı gündüzculer,pc yı tıkladım,ilk olarak altyazı sitelerıne baktım
sonraforumsinsinet dahıl 4 sıteye bırden giriş yaptım
Allah ım kazasız belasız bir gece nasip etmesı dilegıyle
işe koyuldum
bugun böyle geçti
Benden yana

Çocuklarınıza dilini tutmayı ögretin,konusmasını nasıl olsa ögrenecektir /BFRANKLiN
Alıntı Yaparak Cevapla