07-01-2009
|
#1
|
Şengül Şirin
|
Rokoko
Rokoko

Malzemeler
200 g beze,
40 g bitter çikolata,
Çikolata/Vişne/Çikolata Parçalı Kaymak (1'er top)
Hazırlanışı
Yuvarlak kek kalıbının içine streç film yayın Bezeleri kâğıt havlu arasında ufalayın Kek kalıbının içine Çikolatalı Dondurmayı yayın, üstüne bezelerin yarısını serpin Buzlukta dondurun Üstüne Vişneli Dondurma ve bezelerin kalanını serpin, tekrar dondurun ve Çikolata Parçalı Kaymak yayın Buzlukta bütün gece bekletin Rendelediğiniz çikolata parçacıklarıyla servis yapın İsterseniz vişneli sosla süsleyebilirsiniz
__________________
Arkadaşlar, efendiler ve ey millet, iyi biliniz ki, Türkiye Cumhuriyeti şeyhler, dervişler, müritler, meczuplar memleketi olamaz En doğru, en hakiki tarikat, medeniyet tarikatıdır
|
|
|