Konu
:
Bilimsel Hikayeler
Yalnız Mesajı Göster
Cevap : Bilimsel Hikayeler
06-25-2009
#
6
TiFus
Cevap : Bilimsel Hikayeler
3000 Osmanlı
artık dünya yeni bir devirdedir ölümlülerin soyu gitikçe azalır osmanlı buna bir çare bulmalıydı klonlar işe yaramazdı klonların sadece 10 yıllık ömürleri vardı bunu uzatmak için osmanlının 10a yakın ayrı ayrı insan dnası bulması gerek başka gezegenlerden
OSMANLI:tüm sistemler hazırmı KURT:evet efendim OSMANLI:mürettebat hazırmı KURT:evet efendim OSMANLI:kalkışa hazırlanın KURT:emredersiniz efendim geri sayıma 5 4 3 2 1 ilk gezegene doğru ilerlediler gezegen adı zaxso bir minator gezegeni insan dnası saptanmış robot 305 osmanlıya rapor verir 305:efendin gezene inme zamanınız 30 saniye OSMANLI:başlayın büyük bir gürültüyle iniş yaparlar minatorların lordu karşılamaya gelir geminin kapıları acılır osmanlı görkemli bir gelişle lordun gözünü kamaştırdı lord osmanlının zırhına göz dikmişti almak isyiyordu LORD:hoş geldiniz eee OSMANLI:osmanlı türkiyeden dünyadan minatorlar şaşaırır LORD:dünya güzel yer OSMANLI:hiç gittinmi LORD:hayır ama düşünüyorum şimdi buraya ne almak için geldiniz
OSMANLI:insan lord sinirlenir LORD:insan yok burda gidin yoksa OSMANLI:yoksa ne bizemi sanlıdırçaksınız LORD:gerekirse evet ileri minatorların en güçlüleri çıkar minatorların generali OSMANLI:tamam teke tek savaş kim kazanırsa o yener LORD:ete et OSMANLI:tamam kurt kurt zıplayarak aniden öne çıkar vede minatora aniden saldırır kurt 1 ton ağırlığı 3
5 metre boy keskin dişler vede tırnaklar minator 2
5 ton ağıelığı 3
0 metre vede sadece balta kurt hızlıca koşar zıplar vede minatorun boğazından ısırarak parcalar ve derisi aniden ortaya cıkar KURT:padişahım bunlar insan LORD:insan zayıftı güçsüzdü insan artık yok minator var osmanlı kolunu kaldırır bir silah acılır vede ateş eder iğne minatorun kanını alır vede osmanlıya gerigelir osmanlı 9 tane daha ateş eder 9 minatordan kan örneği alır vede dünyaya döner minatorlar osmanlıdan korkar saygı olarak osmanlı zırhını vede kaskını minatora verir insan olunder giderken bi böcek bırakır teknolojide yardım eder dünyada dir tanesini kulonlar ama sonuç yine aynı 11 yıl yaşar vede ölür osmanlı gemiyi almaz roketleri çalıştırır vede yola çıkar tüm her yeri her gezegeni dolaşır vede burada olaylar başlar
ben erşan yazar daha uzun yazardımda daha sonra 2 ve 3 gelicek sizde hayal edin osmanlıyı her bölümde bütün kahramanlarla savştığını hayal edin hulk,alien,wolveren adı herneyse işte doğrumu yazdım bilmiyorum osmanlıyı şöyle hayal edin istediği zaman kara bir elbise altına bürüne biliyor insan moduna giriyo yani istediği zaman kalıplı dev gibi bir robota dönüşe biliyo silahları siz koyun yani süper bir robot sizde bir kahraman yapın vede osmanlıyla dövüştürün kayben kim olursa olsun yeteki yazın eliniz yorulana kadar nası yazarsanız yazın ama yazın hayal etmek güzeldir
TiFus