Yalnız Mesajı Göster

Cevap : Dramatik Hikayeler

Eski 06-25-2009   #8
TiFus

Cevap : Dramatik Hikayeler

TiFus Tavsiye Hikaye ;

ilk Görüşte Aşk

ilk görüşte aşk derler ya hani!ben buna inanmazdimbir insan daha tanimadan,konuşmadan,bakişmadan bir insani nasil sevebilirki derdimta ki onu ilk gördüğüm ana kadaro zamana kadar saçma sapan bulduğum bu düşünceler artik benim hayatima girmiştiumursamadiğim,yadirgadiğim bu görüş benim o anki yaşadiğimla öyle örtüşüyordu ki inanamadimyapim itibariyle sevmeninde,sevmeninde bir o kadar zor olacağini düşünmüştüm benim içinama o kadar kolay oldu kibir anda kayiverdi gönlüm onagözlerim kamaşmişti onu gördüğümdeondan başkasini göremiyordumonu nerede mi görmüştüm?bir arkadaşimin doğumgünü partisindeo kapidan içeri girer girmez bağlanmiştim onagerçekten abartmiyorumgözüm ondan başkasini görmez olmuştuutangaç bir yapim vardidişarida ne kadar neşeli biri gibi görünsem de içimdeki firtinalari yalnizca ben biliyordumöyle kolay kolay aşik olan birisi de değilimzor ama tam severimkim olduğunu dahi bilmiyordumsonra öğrendimki bizim okuldaymiştelefonunu zar zor buldumaramak için değildiçünkü arasam ne söyleyebilirdim kiarkadaş çevresindeydi artik ve ben onu hergün görüyordumokulda da görüyordumona aşkimi söyleyemedimbelli etmemeye onu kalbimden çikarmaya çaliştimama öyle dokunulmaz öyle korumali yerine koymuştumki kalbimin kalbimdeki yerine yaklaşamadimher ne kadar belli etmemeye çalişsamda er geç birileri tarafindan anlaşildi aşkimyalan dedimo benim aşkim değil sadece arkadaşim dedimama yalan derken en büyük yalani söylüyorduminanmadilar elbetüstüme geldileren sonunda dayanamadimitiraf ettimevet sevmiştim onu dedim sevmiştim ama artik arkadaşim o benim demiştimne koca bir yalanartik daha dikkatli olmaya,gözlerim ona kayinca hayallere dalip uzun uzun bakmamaya gayret ediyordumaci çekiyordum,çok büyük aci çekiyordumonu her görüşümde kalbim aciyor,gözlerimde yaşlar birikiyorduonu çok ama çok seviyordumama söyleyemiyordumneden mi?kendime güvenim yoktuo bana bakar mi hiç diyordumkendimi çirkin buluyordum ki bunu her söylediğimde arkadaşlarim bunun tamamen kuruntu olduğunu söylüyorlardiyinede ben kendime güvenmiyordumçirkindim işte beni avutmak,üzmemek için öyle söylüyorlardi diye düşünüyordumama her yemin ettirerek söyletişimde yalan değil gerçekten yakişiklisin diyorlardiama ben yine söyleyemedim,yine söyleyemedimdişarda neşeli görünsemde,aynaya baktiğimda tek parça görünsemde,içim,yüreğim paramparça,lime limeydiher gece onu düşünüp sessizce gözyaşi döküyordumarkadaş bile olamiyordum onla,yaklaşamiyordumyaklaşmaya dahi kiyamiyordumta ki kötü bir olay olana kadar güvendiği,dostum dediği kişiler arkasindan vurmuştu onuyapayalniz,kalbi kiriktidayanamadim onu öyle görmeyealdiğim telefon numarasi işe yaramiştiyazin bir mesaj attim ellerim titreye titreyetakma kafani onlara ne olur üzülme dedimdeğmez hiçbir şey senin üzülmene her şey geçer her şey zamanla unutulur,gözyaşi dökme ne olur dedimve yaz tatilinde destek oldum onaher zaman arkasindaydimsiğinacak limaniydim artikçok iyi dost olmuştu benimleama gördüğüm bir sahneyle başimdan aşaği kaynar sular boşaldibirisiyle gördüm onubirisiyle çikiyordubirini seviyordudayanamadim,ikinci kez dönüp bakamadim bileeve gidip yalnizliğima kapandimen iyi dostuydum onun neler olup bittiğini öğrenebilirdimkonuştum onunla aşik değilim sadece seviyorum,bu aşk değil dedifakat sonuçta seviyordu işte3 sene oldu onu göreli,aşik olalive bu olay benim ona iki sene aşkimi söyleyemememden sonra geçen sene olduhala onunla çikiyorhala en iyi dostu benimyapabileceğim hiçbir şeyim yokartik umudumu kestim bu aşktan,yani onun beni sevebilme ihtimalindenyanliş anlaşilmasin hala onu seviyorum ve sonsuza kadar onu seveceğimumudumu kessemde çok küçük kirik bir ümit taşiyorum halabelki bir gün ben kendimi aşabilirde ona içimi dökebilirsemhala bir umut,neden olmasinçok aci çekiyorumçok yakinimda ayrica çok çok uzağimdasevilmek ümidi sevmekten daha beter gerçektenama yine de ona söyleyebileceğim bir şey varsen mutlu olsanda yeter benim içinben burda acimi çekerimhatta senin acilarinida çekerim her zaman yanindayimsiğinacağin bir limanim halagörünmez bir şekilde seni izliyor,koruyorumSENi ÇOK SEViYORUM

Alıntı Yaparak Cevapla