06-25-2009
|
|
TiFus
|
Cevap : Dramatik Hikayeler
TiFus Tavsiye Hikaye ;
ilk Görüşte Aşk
ilk görüşte aşk derler ya hani!ben buna inanmazdim bir insan daha tanimadan,konuşmadan,bakişmadan bir insani nasil sevebilirki derdim ta ki onu ilk gördüğüm ana kadar o zamana kadar saçma sapan bulduğum bu düşünceler artik benim hayatima girmişti umursamadiğim,yadirgadiğim bu görüş benim o anki yaşadiğimla öyle örtüşüyordu ki inanamadim yapim itibariyle sevmeninde,sevmeninde bir o kadar zor olacağini düşünmüştüm benim için ama o kadar kolay oldu ki  bir anda kayiverdi gönlüm ona gözlerim kamaşmişti onu gördüğümde ondan başkasini göremiyordum onu nerede mi görmüştüm?bir arkadaşimin doğumgünü partisinde o kapidan içeri girer girmez bağlanmiştim ona gerçekten abartmiyorum gözüm ondan başkasini görmez olmuştu utangaç bir yapim vardi dişarida ne kadar neşeli biri gibi görünsem de içimdeki firtinalari yalnizca ben biliyordum öyle kolay kolay aşik olan birisi de değilim zor ama tam severim kim olduğunu dahi bilmiyordum sonra öğrendimki bizim okuldaymiş telefonunu zar zor buldum aramak için değildi çünkü arasam ne söyleyebilirdim ki arkadaş çevresindeydi artik ve ben onu hergün görüyordum okulda da görüyordum ona aşkimi söyleyemedim belli etmemeye onu kalbimden çikarmaya çaliştim ama öyle dokunulmaz öyle korumali yerine koymuştumki kalbimin kalbimdeki yerine yaklaşamadim her ne kadar belli etmemeye çalişsamda er geç birileri tarafindan anlaşildi aşkim yalan dedim o benim aşkim değil sadece arkadaşim dedim ama yalan derken en büyük yalani söylüyordum inanmadilar elbet üstüme geldiler en sonunda dayanamadim itiraf ettim evet sevmiştim onu dedim sevmiştim ama artik arkadaşim o benim demiştim ne koca bir yalan artik daha dikkatli olmaya,gözlerim ona kayinca hayallere dalip uzun uzun bakmamaya gayret ediyordum aci çekiyordum,çok büyük aci çekiyordum onu her görüşümde kalbim aciyor,gözlerimde yaşlar birikiyordu onu çok ama çok seviyordum ama söyleyemiyordum neden mi?kendime güvenim yoktu o bana bakar mi hiç diyordum kendimi çirkin buluyordum ki bunu her söylediğimde arkadaşlarim bunun tamamen kuruntu olduğunu söylüyorlardi yinede ben kendime güvenmiyordum çirkindim işte beni avutmak,üzmemek için öyle söylüyorlardi diye düşünüyordum ama her yemin ettirerek söyletişimde yalan değil gerçekten yakişiklisin diyorlardi ama ben yine söyleyemedim,yine söyleyemedim  dişarda neşeli görünsemde,aynaya baktiğimda tek parça görünsemde,içim,yüreğim paramparça,lime limeydi her gece onu düşünüp sessizce gözyaşi döküyordum arkadaş bile olamiyordum onla,yaklaşamiyordum yaklaşmaya dahi kiyamiyordum ta ki kötü bir olay olana kadar  güvendiği,dostum dediği kişiler arkasindan vurmuştu onu yapayalniz,kalbi kirikti dayanamadim onu öyle görmeye aldiğim telefon numarasi işe yaramişti yazin bir mesaj attim ellerim titreye titreye takma kafani onlara ne olur üzülme dedim değmez hiçbir şey senin üzülmene her şey geçer her şey zamanla unutulur,gözyaşi dökme ne olur dedim ve yaz tatilinde destek oldum ona her zaman arkasindaydim siğinacak limaniydim artik çok iyi dost olmuştu benimle ama gördüğüm bir sahneyle başimdan aşaği kaynar sular boşaldi birisiyle gördüm onu birisiyle çikiyordu birini seviyordu dayanamadim,ikinci kez dönüp bakamadim bile  eve gidip yalnizliğima kapandim  en iyi dostuydum onun neler olup bittiğini öğrenebilirdim konuştum onunla aşik değilim sadece seviyorum,bu aşk değil dedi fakat sonuçta seviyordu işte 3 sene oldu onu göreli,aşik olali ve bu olay benim ona iki sene aşkimi söyleyemememden sonra geçen sene oldu hala onunla çikiyor hala en iyi dostu benim  yapabileceğim hiçbir şeyim yok artik umudumu kestim bu aşktan,yani onun beni sevebilme ihtimalinden yanliş anlaşilmasin hala onu seviyorum ve sonsuza kadar onu seveceğim umudumu kessemde çok küçük kirik bir ümit taşiyorum hala belki bir gün ben kendimi aşabilirde ona içimi dökebilirsem  hala bir umut,neden olmasin  çok aci çekiyorum çok yakinimda ayrica çok çok uzağimda sevilmek ümidi sevmekten daha beter gerçekten ama yine de ona söyleyebileceğim bir şey varsen mutlu olsanda yeter benim için ben burda acimi çekerim hatta senin acilarinida çekerim her zaman yanindayim siğinacağin bir limanim hala görünmez bir şekilde seni izliyor,koruyorum  SENi ÇOK SEViYORUM 
|
|
|