Yalnız Mesajı Göster

Cevap : Dramatik Hikayeler

Eski 06-25-2009   #7
TiFus

Cevap : Dramatik Hikayeler

Sevmek Suçmu

mrb arkadaalr bende bu siteye girdim bişeyler yazayim dedimevet arkadaşlar bende çok sevdim ölürcesineama şimdi o yok hayatimdadüşünün çocukluk aşkimdişimdi 18yaşindayim bu yaşim 8yilini ona harcadimbende ona çok bakiyordum oda bana çok ama çok aşiri bakiyordudiyordumki bu;bu beni seviyorsonra aradan yillar geçti 16yaşindaydim ben sevdiğimi kuzenimle konuşturdumdenemek amaciylabaktimki çocuk konuşuyor kizlaöyle bir zoruma giittiki geceleri yastiğa sarilip ağliyordumsonra kuzenim ikimizin arasini yapmak istedibenim konu açti benim yaninda olduğumu söyledioda tlfonu kapattibenim numaramla aramişti kuzenimsonra benim orda olduğumu öğrendikten sonra yine kuzenimle konuşmaya devam ettisonra bunlar konuşmayi biraktilararadan 6ayfalan geçti ben vicdanim el vermedi benim arattirdiğimi söyledimben ona msj yazdğmda iyi bi cvb yazdisevindim msonra söyledim işte arattirdiğimisonra bana çok kötü tepki verdibhaneler uydurmaya başladiyani hata yaptim sevdiğim aşkim herşeyim hatami kabul etmedi beni küçümsediağladim saatlerceonu kaybettiğim içinbende onu unutmak için konuştuğ erkeklerle ama hata yaptiğimi anladinşimdim ise nişanlaniyorumbu yaziniişte arkadaşlar neyapayim ben onu unutmak için bu yola girim ya ben bu deli olurum hatasiz kul olmaz ama bu hatami kabul etmediişte biti herşey yine yanlizim

Alıntı Yaparak Cevapla