Yalnız Mesajı Göster

Cevap : Aşk Hikayeleri

Eski 06-25-2009   #11
TiFus

Cevap : Aşk Hikayeleri

Unutulmuş Aşklara

Dün gece yine seni gördüm rüyamdaBir yabancı gibiydin sankiYine gözlerin değdi kalbimeAma kirpiklerin oksamadı eskisi gibi Eskisi kadar güleç değildi yüzünSessiz gülüşlerin yoktu yüzünün çizgilerindeHangi rüzgar çaldı tebessümleriniYabancı mıydı sen mi anlayamadımSarılmak istedim koşup ama yüzüne bile bakamadımNe sen eskisi kadar çok seviyordun beni ne de ben eskisi kadar cesurdumBoynuna atlayamadımÖnümden geçip gittin öyleceRüyalar tersine mi çıkar yoksa gerçek midir bilmiyorumGerçekten şimdi karşılaşsak şimdi görsen beni koşup sarılmaz mısın banaHayat seni gerçekten degiştirdimigercekten yabancı mısın artık Bir daha hiç dokunmayacak mı kirpiklerin bakıslarınla kalbımeBir daha hiç sevgi dolu bakamayacak mısınSana kızıyorum ama galiba artık bende bakamam gözlerine sevgi doluNe göturdu bılmıyorum ama seni benden alıp göturdulerKim sucluSuclu yok askta suclu olmazBir terkeden bir de terkedilenZoruma giden de bu yaNe sen beni terkettin ne de ben seniİsmin hala kalbimde dans ediyorGözlerini hiç unutmadımGercekten merak adiyorumGözlerin de degıstımıaslında gözlerını de degıldegozlerının cumlelerınıharfler hala aynı mı dokuluyor dıye senden tek istedigim eger bir gun karsılasırsak bir yabancı gibi çekip gitmeÇünkü ben gitmeyeceğimVe belki haykırmasam da içimden seni seviyorum diyecegimTıpkı şimdiki gibi SENİ SEVİYORUM

Alıntı Yaparak Cevapla