Yalnız Mesajı Göster

Cevap : Aşk Hikayeleri

Eski 06-25-2009   #8
TiFus

Cevap : Aşk Hikayeleri

Geçiverdi Seneler

ben seni sevemem seni saramam senin olamam sana doya doya bakamam çünkü bu bendeki dert dermansız ümitsiz sadece seni uzaktan sevebilirim ve görebilirim sen beni kötü bil kalpsiz bil acımasız bil nankör bil ama seni sevdimi ve senin için neleri göze aldımı bilme mutlu ol sev ve benim sevgimden cok sevil ki oda senin için aşkını canını göze alsın şimdi evlendin evlisin ve benden cok uzaklardasın ve en kötüsü beni nefretle hatırlıyorsun ama mutlusun duydum bir kızın olmuş esmermiş bana benzeyen yönleri varmış arkadaşlarım bahsetti duyduyumda sadece sol tarafımın acıdını söndüremediyim ateşin yandını hissettim ve o kalbimdeki kapandını sandıgım yaranın içten içe kanadını neden mi sen hep erkek adamın erkek çocuğu olur derdin bende kız olsun derdim sorumlu bir babasın bundan şüpem yok şimdi beni tek avutan geçen senelerdeki anılarımız biz nerde yanlış yaptık demekten utanıyorum çünki seni bırakan bendim onca seneyi hiçe sayan bendim sözünden dönen bendim dimi bunlar görünenleri ama gerçeyi öğrenirmisin bilmiyorum bunu görmeye ömrüm yetermi bilmiyorum ama ben ne yaptıysam senin iyiliyin için yaptım ailenle aranın bozulmaması için ve canının yanmaması için okadar sebep varki anlatsam offfff boşver olan oldu sen mutlusun belkide yazdıklarımı okursun seni sensiz yaşamak en kötü kader olsa gerek bunu okuduyunda benim oldumu anlarsın sen evlenirken bende beyazlar içindeydim seninle evlenen ben gibi tek gerçek vardı sen imzayı attın ve üzerimdeki bana cok yakıştırdıgın beyaz elbiselerim kefenim oldu ve ölmeyi düşündüm ama senin mutlu oldugun günü lekeleyemedim düğününe gelip o benim sevgilim benim demek ve seni çekip yanıma almak istedim ve izmire okuduğumuz anılarımızın aşkımızın başladıyı yere götürmek ama yapamadım yapamazdımda dimi sen şimdi izmirli biriyle evlisin acaba izmire gittiyinde aklına geliyormuyum anılarımız sendede yaşıyormu yoksa nefretinle öldürdünmü onları eger ben seni tanıdıysam ve aşkına inandıysam ki aşkın en delisini yaşadık unutmadın belkide o kızının her yüzüne baktığında aklına ben geliyorum yada ben böyle istiyorum ve düşünüyorum ben evlenmedim ama arkadaşlına ve samimiyetine güvendiyim iş arkdasm var tanıma aşamalarındayız belkide evleniriz bilmiyorum sen evleneli 4 sene yi aştı ve üzerinden tam7 ay 21 gün ve 12 saat geçti eee artık bebde bir yerden tutmalıyım hayatı tıpkı senin yaptığın gibi canım hala yanıyor aşk kelimesini duyduyum zaman inanmıyorum senden başka kimse bana aşkım diyemez gibi geliyor şimdi bile bunları sen okuyacakmışsın gibi yazıyorum sana ulaşmak sesini duymayı geçtim benim suçsuz oldumu bilmen yeticek bana neyse kapatayım ben evimdeyim yine hasta oldum nezle o gün yağmur yedim biliyosun hemen hastalanırım ee samsundada yağmur eksik olmuyo eee bende hep hasta oluyorum sen yağmuru yağmur bizi cok severdi ama beni hasta etmeden gitmezdi neyse mazide kaldı herşey sen benim ömrümün sonuna kadar tek aşkım olarak kalacaksın ne olursa olsun mutlu ol bak bir şarkı var bizi anlatıyor ıhlamur altı engel var elveda n d

Alıntı Yaparak Cevapla