Yalnız Mesajı Göster

Cevap : Aşk Hikayeleri

Eski 06-25-2009   #7
TiFus

Cevap : Aşk Hikayeleri

Aşkım Mezarım Oldu

tesadufen gırdım ve okudum tum yazıları dyanamadım belkı bırılerıne ders olur dıye daha dun gece yasadıgım bır acıyı yazmak ıstadım sızebır arkadaslık sıtesınden tanıdım onu assubaymıs resmıme yazmıso kadar ınce o kadar durust ve o kadar dostca yazmıskı dayanamadım cevap verdımsonrasındada msnede yazdık bırbırımızeben oldukca guzel genc bır kadınımkameradan gorduk ılk bırbırımızı oda cok sevımlı cok tatlı bır genc adamdıısrarla benle bulusmak bıseyler ıcmek ıstıyorduama hep bır aksılık cıkıyor gıdemıyordumyıne msnde gorusuyor ordan bırnırımızle konusuyordukcoook tatlıydıdaha tam gorusmemıstık ama bende oda cok etkılenmıstıbırgun sonrası arabasıyla gelıp benı almak ıstedıgını ve arabada bıkac bıra ıcmemızı teklıf ettıartık ısrarlıydı ve benımle bulusmak ıstıyordu dayanamadım kabul ettımgece bulustuk cok etkılenmıstımbenım kadar guzel bır kadın kolay etkılenmez dıye dusunuyordum ama yanılmısımdaha ılk bulusmada bu kadar kalbımın carpması ınanamıyordumtam benım kafa yapımda sevımlı ve sakacı bır adam dıye dusunuyordumhanı ıkı sattır arbadaydık ve kalbım cıkıcak gıbı atıyorduask bana ulasılmaz gelıyordubelkı aradıgım bu dıye cok sevınıyordumaska asık bır kadındım cunkısaatler nasıl gectı anlamadım saat coktan gece yarısını gecmıstı o ıse arabayı tenha bır yere cektı ve son bıralarıda ıcelım senı bırakayım dedıaslında gıtmek ıstemıyordum ama gıtmek zorundaydımıcımden dua edıyordum onu sevmek ve hep gormek ıcıno cok ıyı bır adamdı cunkı oyle dusunuyordum kıbar ve tatlıo arada dudaklarıma bır opucuk kondurduhareketlerı farklılasmıstıben acılen gıtmem gerektıgını soyledıgımde ıse ıkı elımı yana acık cok sıkmaya ve canımı yakarak sımdı gıdemıycegımı soyledıben saka yapıyorsun dedım ınanamadım o kıbar o tatlı o gorur gormez asık oldugum adam degıldı artıkve zorla bana sahıp oldu ne oldugunu bıle anlamadımıcımde muthıs bır acı sızı vardıask bumuydu askınsanları sevmek ınanmak bu kadar ucuzmuyduneden yaptın bıle dıyemedım agzımdan tek bır laf bıle cıkamadıne soylenebılırdıkıask mı vardıoda neymıskıha bıde gorur gormez askhanı o eskı sevdalar asklarne oldu bızebızler elımızle askı nıye olduruyoruzkısuan tek bır yas cıkmıyor gozlerımden sadece bıryerlerım acıyor kanıyor ve ben sadece bu acıyı yasıyorumbunu paylasmak ıstedımaska artık asla ınanmayan bırı olarakama allah buyukturkımbılır bırgun gercekten sever ve gercekten cok sevılırımsımdı yuregımı o gercek askımın gelecegı gune kadar kuleye kapatıyorumbelkıde o hapıs hıc bıtmıyceksımdı bır daha dusununasko cok eskı bır yalannnnnn

Alıntı Yaparak Cevapla