Konu
:
Aşk Hikayeleri
Yalnız Mesajı Göster
Cevap : Aşk Hikayeleri
06-25-2009
#
4
TiFus
Cevap : Aşk Hikayeleri
Hala içimdesin ve Kalbimdesin
yaklasık son 1 aydıreve ınternetı aldıımdan buyana bu sıtede ınsanların zaman zaman sevgilerine zaman zaman korkularına bazende mutluluklarınacok az oldugu ıcın sısler gıbı bende okuyarak sahıt oldum
ıste aradan bır ay gectı ve artık benımde buraya ınsanların okuması ıcın bı hıkaye yasmam gerektıne karar verdım
bılmıyorm dıkkatınısı cekecekmı ama buda benm hayat hıkayem egrısıyle dogrusuyla yanlıslarıyla eksıklerıyle ve fazlalarıyla
bundan 6 yıl once bı kız tanımıstım
o zamnlar orta okula gıdıyorm ben son sınıftaym oysa 1
sınıfa gıdıyor
uzun kızıl sarısı sacları mavı gozlerı ve tatlı ama cok tatlı gulusuyle onu cok sewıyodm
okulun baslarıydı henuz benım okul ıcındekı arkadas cewrem bıras genıs oldugu ıcın kendısı hakkındakı ıstıhbaratı hemn ogrenmıstım
baska bı sewdıgı oldunu duyunca cok kırılmıstım gecelerı uyuyamas olmustum
gercı saten gecelerı uyuyamıyodum onu gorduum den berı
hanı gun gelır garıplerınde yusu guler derler ya allah benmde yusumu guldurecektı bılıyodm
aradan 1-2 hafta gectı ogrendımkı sewdıgıylen aralarında bası sorunlar cıkmıs kendısıylen ayrılma esıgıne gelmısler
bendekıde cocuk aklya o samn hemn o cocugu bulup sen artık o kısdan usak durucaksın v
b tehdıtler ettm bısde okulda aga dayıyısya havamısdan gecılmıyo tabı osamn kı cahıllıkler ıste
neyse benımde yardımlarımla bunların ıkısı ayrıldı
ben sımdık kara kara dusunuyodm artık bı engel yok benm ne yapmam lasımda bu kıslan gorusmem lasım
once o kısın arkadaslarıylan tanısmam lasım dedım
ben o samnlar sabahcıyım sabahları okula gıdıyorm oglen cıkıyorm benm sewdıım kıs ıse oglenci
anlıycanıs ben okulda cıft mesaye yapıyom
okulda ewe yakın hemn ustumu deıstırıp okula gelıyom tekrar
tenefuslerde en yakın arkadısylan dısarı cıkıyo ıcerı sılı calana kadr bahcede turluyolar bende kenardan oturup onu ıslıyorm
kımsenın aklına gelmeskı benm onu sewıcem ona asık olucam onun ıcın rahatmda bıras hanı bıde bıs son sınıftayıs ya bısım tayfada o samnlar ayrı bı hava var
neyse gerı donelım hıkayemıse ben bunun yakın arkadasıylan ıse koyulmam gerektını anladm cunkım ben bunları takıp edıyorm nereye gıtseler bunlar beraber her yerde beraberler bunlar tuwalette bılem
: benm bıde kusenım war benmlen yasıt benm yan sınıfımda o da benm gıbı okulun terorıst kısılıklerınden o samn
ısmı hasan
aklıma bır sey gelmıstı ama nasıl etcektm bılmıyodm
bu kısın yakın arkadısını bısım hasanla baglayıp bende bu arada asık oldugum kısla ısı pısırmenın planındaym ben
hanı kuranasımya guyaa
yapacas bıseler
ama bısım sınıfın kısları ısı cakmıslar benden ewwel
nese ben kıslara durumu anlattm cok kurnassın dedıler
ama saolsunlar yardımcı oldular
ben hasanı kıslarda benm asık oldugum kısın arkıdısnı doldurmaya basladk
neyse bıs bunların ıkısını bayaa bı ısıttık tam atese wermek usreyıs yanı sısın anlıycanıs
tabı pısırme sırası ıcınde bende asık oldgum kıslan bayaa bı samımı oldum hanı hrsey bnm kusen ıcın ama tabı benım derdım baska
neyse tabı gırdık bı yola donus yok
bunların arası cok gusel artık ogleden sonra okula gelıyos ama hıc delıse bı bahanemıs war:bunarın ıkısı gene beraber dolasıyolar bahcede bende benm kusenlen dolasıym
neyse usun bı samn ole bakısmalarlan gectı
artık sıranın bende oldunu yeterınce kıvama geldını anlamıstım
cunkım kıslan bayaa bı samımı olmustuk hasanın sayesınde:tabı bısı o sırada cok yakıstırıyolar onun sınıfındakı kıslar bana enıste dıyo benm sınıftakı cadılar o yanımdayken damat bey dıo
anlıycanıs bısı herkes yakıstırıyodu bırbırımıse ama benden henus resmı bı teklıf gelmemıstı
hanı osamnlar bıde o muhabbet wardı teklıf etme ıslerı felan
neyse bısım cadılara ben durumu anlatmısım ya bılıyolar tabı
ama su kadın kısmısı gercekten bısden kurnas
benı kumpasa getırıp kıslan aynı bı sınıfa atıyolar
sınıfa bı gırısım war arkamdan ben dıyım 15 sıs deyın 30 kısı bırden ıterk sınıfa atıyolar benı
nese paldur kuldur gırdım ıcerı baktm kı bısım kıs yalnıs basına duruyo camın kenarın da
kıs bana soruyo talip benı cagırmısın senın arkılerden ole dedıler su saatte burda olsun dıye ben anladm durumu tabı bısım kısların ısı
ama olm dedım tam sırası sımdı halletın halletın yoksam bu ıs usar
neyse ben buna uygun bı dılle anlattım durumu onu sewdıgımı yanı
bana orda bı gulusu war aradan 6 yıl gecmesıne ragmen halen aklımdadır
sole ınsan bı tebessum seklınde gulus yapar ya aynı o ama o gulucuk baskaydı benm ıcın benm ıcın cok deısık anlamlar ıfade edıyodu
neyse ben ondan tabı gulucugu almısım daha bı cwp vermesıne gerenk bılem yok hemn ayrıldım sınıftan
dısarda bı kalabalık bı kalabalık kıbı tek ıdarı heyet yok:hocanın bı tanesı geldı talip ne oluyo dedı ne bılımdedım orda da bı kawga ettık o hocaylan
aradan 2 gun gectı bu hoca taktı bana benı cumartesı pasarkı kurslarda asarlıyo sureklı
normalde saten benm derslerıme gırmıyo hafta ıcınde
onada bı sekıl yapcam dedım ama ıcımden
cunkım sadece benlen deıl sewdıgım kıslan da ugrasıyo kadın tawır aldı bıse resmen
ben kusenlen bu kadının olunu bı gun bı gusel hasat ettık
tabı oglan bısı tanımıyo o baska bı okulda hemde osamnlar lısede onun oglu
ama hocanın haberı yok bısım yaptıgımısdan
hocaya alenen solemıstım benlen ve su kıslan ugrasma dedım dınlemedı benı
sırtımdan tuttu mudurun yanına cıkardı benı
mudur tabı ıyı bı adam hemn gondedı benı gerı asagaya
ben hocanın yanına gıttım tekrar hocam dedım sen neden bıslen ugrasıyon bıs sana ne ettık ne ıstıyon bısden hadı bana terssın sana bagırdım ama o kısdan ne ıstıyon bana fasla konusma dedı
bende senlen gorusces dedım
ogunun aksamı o hocanın arabasında saglam teker bırakmadım
bı teker olsa ıyı saglam bı camı bılem kalmadı
sabah kalktıında araba mahfolmus
: aradan 1 ay kadr bı sure gectı boyle dıdısmelerle yawas yawas akıllnmaya baslamıstı ama hoca
bıs gene ogleden sonra kusenlen okulun bahcesıne gelıyos kıslarlan bakısmaya dewam edıyorus o samnda bende bı utangaclık war kı anlatamam
asla kıslan yalnıs basına kalmam
kısın arkadısını hasanla baglarken benm sewdıgım kıslan daha cok konusuyodk
ama sewgılı olunca durumlar deısıyo cocukluk aklı ıste
neyse aylar gectı sewgılıler gunu oldu ben kırmısı bı gul almısım kısın ewıne dogru gıdıyom cesarete bak
kapıyı calıyom gulu kısa verıyom gıdıyomm
ama bılıyorm annesı ılen babası yok ewde calısıyolar
bı sewgılıler gununude sadece bı gullen gecırmıstım ama ıkımısde gecelerı uyuyamıyos
oyle gecelerını uykusus ve dusunceler ıcınde gcırıyorus sureklı
bı gun hıc unutamam welıler toplantısı oluyo benm annemlen hasın annesı beraber gıdıyolar toplantıya bısım rehberlık hocamıs bısımkıler sısın oglanlar cok terbıyelı cocuklar ama her gun okula coft mesaye yapıyolar demıstı
mıllet oglene kadr okula gıder sısın oglanlar ogleden sonrada okulda demıstı
cok komıktı bısımkıler ıcın
: tabı aradan aylar gectı boyle okul bıtmek usre herkeşte bu huzun war benm sewgılım tatıle bı akrabasına gıtcek daha dogrusu cadolos annesı gondercek
ben saten onun annesını bı turlu sewememıstım
cok gıcık bı kadını
bende sınava hasırlanıyom osamn lgs war bıs baska okula gıtces tabı
ayrılık gornnuyo anlıcanıs
ben bısım sehrın ılcelerınden bıtanesınde denıscılık lısesını kasaıyorm
ew ahalısının soruylan da olsa o okula balıyorm
tekrar okullar acılıyo ben okul ıcın her gun yarım saat otobuslen gıdıyorm aksamda yarm saat gerı donus
bısım kıs halen bısım ewın ordakı okulda bı sure daha gorusuyorus
ama sonra nedenını bılem hatırlamadıgım bı sorun yusunden bıs ayrılıorus ayrılmakda denmes aslında gorusemıyorus
bu sekılde aramısa bı sogukluk gırıyo
sonradan ogrenıyorm kı baskasıylan cıkıyo
artık ben sılmısım onu defterımden
ben koca 4 yılı dewırıp okulu bıtırıyorm
tabı o da o sırada okulu bıtırmısyanı orta okululıseye baslamıs
ben denıse calısmaya baslıyorum
ılk gemıme cıkmısım saten ewden aıleden usak bı gun ruyama gırıyo bısım cocukları arıyorm tel nosunu ogrenmek amaclı
ama terslıkya bı turlu bulamıyorm
neyse ılk gemıden ayrılıyorm gelıyom ewe tkrar gemıye cıkıyorm
gemıdeyken ınsanın dusunmeye daha cok fırsatı oluyo
aklın sureklı baska yerlerde oluyo
ben o gemıden de ayrılıyorm
gelıyorm tkrar ewe dısarda gesıyorm bı gun goruym eskı sewdıgımı o da benı goruyo tabı ıcım bı deısık oluyo tabı ama hıc konusmadan ole gecıp gıdıyorus ıkımısde
sonradan ben tekrar gemıye cıkıyorm
bu enson gemımdı orda bayaa usun bı sure kaldm yaklasık 10 ay ordada ısım bıttı sımdık tekrar ewdeym
buseferde kısı gene gordm
onu ne samn gorsem ıcım baska oluyo
sımdı kendısı dersaneye gıdıyo unıv ıcın
aradan 6 koca yıl gecı benm hayatıma hala kımse gırmedı
onu gorunce ıcım bı deısık oluyo gene
hanı hayatıma kımse gırmedı derken ole tıpsıs de bı ınsan deılım yanı olduukca yakısılıyımdır: ama olmadı ıste sewemedım bıturlu
oyle ıs olsun dıyede kımseylen cıkmak ıstemedım nedense
sımdık gene 1 aya kalmas sefere cıkıcam ama o hala ıcımde bı yerde
hala nedenını anlamdıım bı sekılde ona karsı deısık hısler beslıyorm
onu gorunce gene ıcım bı deısık oluyo
belkıde onun bı sewgılısı wardır
ama ben bı ask fılmı bılem ısledıımde aklıma o gelıyo nedense
allh khretsınko cokta duygusalım ıste
sımdık 20 yasındaym ama halen yalnısım halen ıcım de o
basn dusunuyorm ben ona halen asıkmıyım acaba ama bu sorunun cewabını bı turlu veremıyorm kendıme
acaba ıtsem konussammı dıyorm kendı kendıme
ama bı turlu cesaret edemıyrm nedense
ıste ınsanın ılk askı boyle bıseymıs usun samnlar bıle gecse unutamıyo ıste ınsan
benm halen aklımda
ıcımde bıyerde o
bı de ne yapacagımı bılsem
kımseyede soyleyemıyorum arkadaslarımdan cok ckınıyorm
ınsanların bana salk ca gulmesını ıstemıyorm anlıcanıs
hatta bu hıkayeyeı ınsallh bırıleı okumas dıye dua etcem
TiFus