06-25-2009
|
|
TiFus
|
Cevap : Aşk Hikayeleri
Tansel Mutludan Aşk
Yeni gelmiştik bu kasabaya Şehir hayatını,gürültüyü,kalabalığı bıraktık ardımızda Akdenizde ufak bir sahil kasabasydı Tam istediğim gibi Kafamda soru işaretleri vardı Yeni okulum nasıldı?Yeni sınıf arkadaşlarım  Yaz tatilinin sonu olduğu için okul kaydı,taşınma ile geçti bir haftamız Okulun ilk günü bahçede sanki herkes bana bakıyordu Daraldım Belki hareketlerim,duruşum,saçımfarklıydı onlar için Rahatsız edici bakışlar içinde sıraya girdim,sınıfa geçtik Sınıf öğretmeni geldiğim yeri anlattırdı,beni yeni sınıf arkadaşlarımla tanıştırdı Her biri normal eti kemiği olan 16 yaşında bireylerdi Ama biri, o kadar inanılmazdı ki Leyla ın Mecnunu,Şirinin Ferhatı büyülediği gbi büyüledi beni O, o gerçek olamazdı Tarif edilecek gibi değildi Dilim onu anlatacak kadar iyi yaratılmamıştı Okul çıkışı duygularıma karşı gelemeyerek onu takip ettim Önce farkına varmadı  Birden arkasını döndü \Kayboldun galiba \ dedi tarifsiz gülümeyişiyle Kızardığımınfarkındaydım \ Evet\diyebildim ancak Kendimi toparladım \Bulabilirm,sağol\dedim \Bu arada Tansel ben\dedim elimi uzatarak \Aslı\ derken sesi zor duyuluyor,elimi sıkarken o güzel yüzü kızarıyordu İlk sapaktan girdim ve küçücük kasabada yeni evimi bulmaya çalıştım   Bir ay geçti bu sıkıcı kasabada Aslıyı iyice tanımaya başladım Her bilmediğim özelliğinde bir kez daha bir kez daha bağlanıyordum ona Arkadaşlığımız ilerledikçe bana okulda son sınıflardan hoşlandığı bir çocuk olduğunu ve bana onu göstermek istediğini söyledi Çocuğu gösterdi  O gün sanki hayat benim için BOŞLUKtan ibaretti Kalbimde hissettiğim dayanılmaz acıyı denizi dinlyerek geçirebilieceğimi düşündm ve her akşam denizi dinlemye gittim Aslıda bendeki ani durgunluğu fark etti Galiba anlıyordu ona olan hislerimi Hiçbir zman söylememiştim Her akşam olduğu gibi sahile indim Aslı ve yanındaki çocuğu görünce yıkıldım Arkamı döndüm,derin bir nefes aldım ve koştum,koştum,koştum 
|
|
|