Yalnız Mesajı Göster

Cevap : Müdür.Alımı İçin İstenen Bilgiler ! (Yetkili Olmak İsteyenlerin Başvuru Bölümü )

Eski 06-24-2009   #73
[KAPLAN]

Cevap : Müdür.Alımı İçin İstenen Bilgiler ! (Yetkili Olmak İsteyenlerin Başvuru Bölümü )

Alıntı:
perinaz tafarından gönderildi Mesajı Görüntüle
ben özlem 23 yaşında çalışanım ve saat 8,30 akşam 5,30 a kadar buradayım benim ilgili olduğum konular dini aşk müzik ve magazin işlemleridir artık siz bilirsiniz saygılarımla

Merhabalar,

Öncelikle aramıza hoşgeldiniz Açıkcası yetki sahibi olabilmeniz için ihtiyacınız olan tek şeyin biraz zaman olduğunu söylebilirim Çünkü neler yapabileceğinizi biraz olsun görmemiz gerekiyor Çalışmalarınızı bir süre takip edelim ve isterseniz önümüzdeki ayın sonuna doğru talebinizi tekrar değerlendirelim

Değerli ilginiz için teşekkür ederim

Alıntı:
TiFus tafarından gönderildi Mesajı Görüntüle
İlginizden Dolayı Çok Teşekkür Ederim Tercihimi Ve Başvurumu Tekrar Yapıyorum Özür Dilerim Saygılar

Yaşınız: 17
Ne işle uğraştığınız: Öğrenci
Günde internette asgari kaç saat bulunduğunuz: Günde 5-6 Saat Nette Olurum Forumda 35 Saat (en az )
Hangi konularda Müdürlük yapmak istediğiniz: Komedi , Bir Tutam Hikaye

Sevgili Kaplan Ben Şuan Bu Günden İtibaren Yetki Sahibi Olmak İstiyorum Tekrar Teşekkür Ederim

Saygılar