Yalnız Mesajı Göster

Cevap : Müdür.Alımı İçin İstenen Bilgiler ! (Yetkili Olmak İsteyenlerin Başvuru Bölümü )

Eski 06-24-2009   #69
[KAPLAN]

Cevap : Müdür.Alımı İçin İstenen Bilgiler ! (Yetkili Olmak İsteyenlerin Başvuru Bölümü )

Alıntı:
TiFus tafarından gönderildi Mesajı Görüntüle
Yaşınız: 17 ( olucak ) 16 sayılır
Ne işle uğraştığınız: Öğrenci
Günde internette asgari kaç saat bulunduğunuz: Günde 5-6 Saat Nette Olurum Müdür Olursam En Az 25 Saatte Forumda Olurum
Hangi konularda Müdürlük yapmak istediğiniz: Bana Göre Bir Bölüm Arıyorum Komedi Odası Gibi

Saygılar Ve Sevgiler
Alıntı:
İstekte bulunmadan önce karşılamanız gereken bazı koşullar:

1 Günde asgari 2-3 saat site de bulunmanız gerekir
2 Ve en az 3 başlıkta yetkilendirilebilirsiniz

Başvurularımızda yazan kurallar aslında oldukça açık En az 3 bölümde yetkilendirebilirsiniz şartına ne yazık ki net tek bir bölüm cevabı bile vermemişsiniz Ancak yine de talebinizi sizi yalnızca "komedi odasında" yetkili yaparak gerçekleştirebiliriz Bunun sebebi de önümüzdeki günlerde yetkili kategorilerine yeni iki dağılım daha gerçekleştirecek olmamızdır ( 1- Tek bölümle ilgilenebilen arkadaşlarımız için, 2- Tüm bölümlerde forum içi genel yetki sahibi ) Bu dağılım gerçekleşince de sizi ilgili yeni statüye aktarırız

İsterseniz öncelikle bu dağılımın gerçekleşmesi bekleyebilir, isterseniz bugünden itibaren (yeni yetki dağılımı gerçekleşene kadar müdür olarak) yetki sahibi olabilirsiniz Kararı size bırakıyorum

Değerli ilginiz için teşekkürler

Alıntı Yaparak Cevapla