Konu
:
Uzaylılar İnsanlara Çip Yerleştirmiş
Yalnız Mesajı Göster
06-14-2009
#
1
yesimciwciw
UZAYLILAR INSANLARA ÇİP YERLEŞTİRMİŞ
UFO kongresinden birbirinden ilginç iddialar ortaya atıldı
Bir doktar 14 insandan 15 uzaylı çipi çıkardığını söyledi
İstanbul dün tüm dünyadan gelen UFO meraklılarını ağırladı
Dünya Ticaret Merkezi’nde yapılan Siriüs UFO Uzay Bilimleri Araştırma Merkezi’nin düzenlediği 4
Uluslararası “UFO ve Yeniçağ” Kongresi’ne ’uzaylılar ve UFO’konularında çalışmalarıyla tanınan dünyaca ünlü konuklar katıldı
Konuklardan biri de bir cerrahtı
"Ben 14 kişiden, 15 uzaylı çipi çıkardım’ dedi
UZAYLILAR İNSANLARA ÇİP YERLEŞTİRİYOR
UZAYLILAR NEYE BENZİYOR? ÜNLÜ YAZAR DANİKEN ANLATTI
Kendini uzaylılar tarafından kaçırıldığını iddia edenlere ve uzaylı çiplerine adayan, Californialı ayak hastalıkları uzmanı ve cerrah Dr
Roger K
Leir da dünkü kongrenin konukları arasındaydı
Bugüne kadar uzaylıların kaçırıp alıkoyduğu 14 denekten 15 adet çip çıkardığını iddia eden Leir, ilk çipi 1991 yılında çıkardığını söyledi:
“Nasıl ki biz insanlar bazen bilimsel amaçlı olarak örneğin bir memelinin vücuduna çip yerleştirip onun yaşam tarzını, yemek yeme alışkanlıklarını, nerede ve nasıl yaşadığını ya da vücut ısısı gibi bilimsel verileri araştırıyorsak
uzaylılar da bize aynı şeyi yapıyorlar
NASA uzaya gidecek astronotların vücuduna onların bedensel harmonilerini takip edebilmeleri için çip yerleştirir
3 KEZ UFO GÖRDÜM
Uzaylılar da çok uzaklardan geldikleri için bugüne kadar milyonlarca insanla temas kurdular, ameliyat ettiler ve geldikleri yerlerde takip edebilmek için çip yerleştirdiler
Ben ilk kez 1991 yılında insan vücudundan çip çıkardım
Daha sonrasında ise onlarca insandan uzaylı çipleri çıkardım
Daha önce 3 kez UFO gördüm
Bence UFO’lar birbiriyle bağlantılı sebepler doğrultusunda geliyorlar
”
HİTLER UZAYLILARI ARAŞTIRIYORDU
Kongreyi düzenleyen Sirius UFO Uzay Bilimleri Araştırma Merkezi Başkanı Haktan Akdoğan da bir konuşma yaptı
Özellikle UFO’ların özellikle 1
ve 2
Dünya savaşları sırasında savaş uçağı pilotlarınca çok gözlemlendiğini ve Adolf Hitler’in bile bu konuda araştırma yapmaları için bilim adamlarını görevlendirdiğini anlatan Akdoğan, “Daha önce İngiliz, İsveç ve Meksika ellerindeki UFO dosyalarını açıkladılar
Türk Hava Kuvvetleri Komutanlığı ve MİT’te de açıklanmayan UFO masası var
Ellerindeki bilgileri açıklamaları lazım
” dedi
Kur’an-ı Kerim’de de evrende başka varlıklar olduğuna dair birçok ifadenin yer aldığını ileri süren Akdoğan şu çarpıcı iddialarda bulundu:
“Birçok yerde amatörce çekilen UFO görüntüleri bize ulaştırıldı
Kumburgaz’da bu yıl çekilen görüntülerde UFO içinde siluetler fark ediliyor
"