Konu
:
Fatih Sultan Mehmedin Bedduası(Ayasofya Vakfiyesinden)
Yalnız Mesajı Göster
Cevap : Fatih Sultan Mehmedin Atatürke Bedduası(Ayasofya Vakfiyesinden)
06-10-2009
#
24
sudenaz
Cevap : Fatih Sultan Mehmedin Atatürke Bedduası(Ayasofya Vakfiyesinden)
Alıntı:
delishhhh
tafarından gönderildi
eğer bu yazıyı yazan kişi olayın böyle değilde atatürk yerine başka biri olsaydı dile bile getirmicekti benim derdim de bu
kimsenin din düşmanlığı yaptığı yok
basit kominizm ağızları ilede konuşmuyorum elhamdülillah müslümanım ama konuyu da fazla saptırmadan şunu sormak istiyorum size sadece
şeriat ne anlama geliyor sizce açıklarmısınız Ayrıca Allahın kuralları demişsiniz şeriat savunan bir insan doğal olarak kanunlarınıda savunur
eskidende uygulandığı gibi hırsızlık yapılanın eli kesilsin zina yapan idammı edilsin tabiki suçları savunmuyorum aklınıza hemen böyle şeyler gelmesin ama insanlara zarar vererek yargılamak ve vatanıma saldırmadığı sürece insan canı almak hak mıdır? bu mudur şeriat?
ya da şöyle diyelim Allahın kuralları diyorsunuz illa buna şeriat mi dememiz gerekmektedir
Allahın kuralları bellidir uymak isteyen uyar uymak istemeyen olursada 1 kere uyarılır daha sonrası kişiye kalmıştır
evet bana göre şeriat zorlamaktır sevgi yerine korkutmaktır
ben Allahımı seviyorum ve ibadet yapacaksam severek yaparım ne gerek var hala Allah sizi yakar düşüncesiyle olaylara yaklaşmaya
Bu kadar emin nasıl konuşabiliyorsunuz?Nedir bu şüphecilik ben anlamıyorum
Atatürk değilde bir bakası olsaydı yine aynı olayı bu kaynak yazmasa bile başka kaynaklardan muhakkak ki öğrencekdiniz
Evet şeriat Allah'ın kurallarıyla yönetilmektir doğru demişim doğal olarak kanunlarınıda savunurum
Neden hep kötü yönden bakıyorsunuz olaylara ben anlamıyorum ilk aklınıza gelen şeyler hemen kol kesmek,idam etmek oysa bir çok güzel yönü varken toplumda disiplinden ve düzenden söz edilebilecekken
Vatanıma saldırmadığı sürece demişsiniz
Ama dinimize saldırıyorlar bu ne olcak peki?
Sizin için vatan ilk planda olabilir kusura bakmayın ama önce ümmet her zaman dediğim gibi sonra millet
Bu dünyaya geliş nedenimiz zaten Allah'ın kurallarına uymak bunu hiç bir zaman unutmamamız dileğiyle
Sorularınız ve eleştirilerinizi bana üslubunuzu bozmadan saygılı bir biçimde aktardığınız için size ayrıca teşekkür ederim
sudenaz
Kullanıcının Profilini Göster
sudenaz tarafından gönderilmiş daha fazla mesaj bul