Yalnız Mesajı Göster

Cevap : Fatih Sultan Mehmedin Atatürke Bedduası(Ayasofya Vakfiyesinden)

Eski 06-10-2009   #20
sudenaz

Cevap : Fatih Sultan Mehmedin Atatürke Bedduası(Ayasofya Vakfiyesinden)

Alıntı:
emraxx tafarından gönderildi Mesajı Görüntüle
sudenaz ben seni tanımıyorum ama hiç öyle bir çabamda yokBen sizin ne mal olduğunuzu biliyorum Allaha şükürÖzellikle de senin zihniyetindekileriSenin gibi örümcek kafalılar sıçtıkları boku bile bir nedenden Atatürke bağlarlarOndan sonra kendilerini hakim görüp milletin bilgisini ölçmeye çalışırlarKendi zihniyetlerinden olmayanı dışlarlarBak en diyecem sanaEğer Türkiyenin bağımsızlığı Ayasofyaya bağlıysa hemen orayı çevirelim ibadethaneyeSonrada dünyanın Süper Gücü olalım haBeni kendince küçümsemeye çalışırken kendin daha küçülüyosun

Sanırım sınırları aştığınızın farkındasınız!!! Size bu durumda cevap verme tenezzülünde bulunmak asla istemezdim ama kendinizi bişey sanmanızdan korktuğum için cevap veriyorum!!!
Bana geri kafalı diyebilecek kadar düşebilen bir insan bu konuyu açmamdaki sebebi anlamıycak kadar saf olabiliyor
Sorun burda Atatürk değil anlıyor musunuz?İşte sizin gibiler yüzünden bu hallere düştük zatenHer lafımızı devleti kötülemek,Atatürk'ü kötülemek olarak aldıladığınız için ama herkes neyin ne olduğunu bildiği için sorun yok
Burda Atatürk değilde eğer başkası olsaydı aynı konuyu ben yine açardımVe eminimki zamanında Fatih Sultan Mehmed de bu olayı gerçekleştiren kişiye beddua ederdiAma siz bunu anlamıycak kadar
Dışlama konusunada gelince ülkemizde sizin önünüze kimse geçemez merak etmeyin
Konuşma tarzınıza dikkat ettinBir daha uyarılmazsınız