Yalnız Mesajı Göster

Cevap : Fatih Sultan Mehmedin Atatürke Bedduası(Ayasofya Vakfiyesinden)

Eski 06-10-2009   #18
emraxx

Cevap : Fatih Sultan Mehmedin Atatürke Bedduası(Ayasofya Vakfiyesinden)

Alıntı:
KRDNZ tafarından gönderildi Mesajı Görüntüle
Yorumlanıza dikkat edin! Kendinizi çok zeki zannediyor olabilirsiniz herkes kendi aklını beğenir unutmayın ve seviyesizleşmeyin

Tabi cevap falan gelemeyince hemen seviye muhabbetleriBenim kendime göre bir prensibimdir5 kuruşluk insana 5 kuruşluk değer verirsin ve ona göre davranırsın, 100 kuruşluk insana 100 kuruşluk değer verirsin ve ona göre davranırsınHaa benim değerim ne kadardır onu bilemem yorumunu da ben yapamamAma kimseye de hakettiğinin fazlasında tolerans gösteremem (bana göre)Eğer bir insan sürekli Atatürke laf sokma çalışması içinde olursa kusura bakma ben ona saygı duyamamBen bu ülkede herkesi sevebilirim ama nankör insanları ASLA !!!

Hataları ne olursa olsun ki burda hataları bile eleştirilmiyorAtatürk şu anda yaşadığımız ülkenin kurucusudur, MİMARıdırBende diyorumki eğer sevmiyorsan Atatürkün ülkesini,başka kurallara göre yaşamak istiyorsan git o kuralların geçerli olduğu ülkeler var zaten, orda güzelce yaşaAma burda kalıp ülkenin en YÜCE insanına böyle hakaretler yağdıracaksan kusura bakma sana gül vermezler !!!