Yalnız Mesajı Göster

Cevap : Fatih Sultan Mehmedin Atatürke Bedduası(Ayasofya Vakfiyesinden)

Eski 06-09-2009   #12
TiFus

Cevap : Fatih Sultan Mehmedin Atatürke Bedduası(Ayasofya Vakfiyesinden)

Alıntı:
delishhhh tafarından gönderildi Mesajı Görüntüle
kimsenin bence derdi ayasofya değil tepki gösterirken kimsede bence yapılan yanlış ya da doğru demiyor A llah aşkına ya eliinizi vicdanınıza bir koyun konuyu Atatürk'e bağlamak çok yanlış illa bir yerler karalanmak isteniyorsa bunu dinle vurmayın bütün mesele bu
tam bağımsız Türkiye için ayasofyanın ibadete açılması lazım demişsiniz türkiyede bağımsız olmak tek bu yoldan geçiyorsa kimse durmasın hepimiz seslerimizi çıkaralım ülkemizi hemen düze çıkaralım

ayrıca bağımsız türkiye diyorsunuz şeriati savunuyorsunuz hele ki eğer bir bayansanız bunun savunulacak bir tarafı olmadığını görmeniz lazım bu yönetim şeklinde erkekler etkilenmiyorlar ama kadınlar yalnız bile çıkamaz duruma geliyor dışarı neymiş nikah düşmeyen biri ile sokağa çıkmak gerekiyormuş bırakın herkes dinini istediği gibi yaşasın ben baş örtü takmak istemiyorsam bunu devletin yönetimin zorlaması ile taktıktan sonra bana sevabı değil günahı olur dinde zorlama yoktur

haklısın ilk yorumunada katılıyorum delishhh türkçe öğretmenimisin hitabetin çok güzel Temel Hitabet 9* Sende =)