Yalnız Mesajı Göster

Cevap : Fatih Sultan Mehmedin Atatürke Bedduası(Ayasofya Vakfiyesinden)

Eski 06-09-2009   #10
delishhhh

Cevap : Fatih Sultan Mehmedin Atatürke Bedduası(Ayasofya Vakfiyesinden)

Alıntı:
sudenaz tafarından gönderildi Mesajı Görüntüle
Önce yorumları yazış şeklinize dikkat edin !!! Siz kimsiniz ki bana vatan haini diyeiliyorsunuz beni tanıyormusunuzda Allah aşkına?Tanısanız bile böyle bir hakkı s,ze kim veriyor acaba?
Şeriatı küçümsemenizi anlamış değilim basite aldığınız şeyler Allah'ın kurallarıdır
Nerede yaşıyacağımıda sze sormuycam heralde Türkiye tek senin değil veya tek sen değilsin Osmanlı torunlarıSadece gerçekleri görmek istemeyen bir körsün
Zaten cahiliyetin evrdiği bir tavırmıdır nedir anlamadım ya küfür edesiniz ya da hakaret çünkü başka yapabileceğiniz bişey yok elinizde
Bide dinime laf etmeyin demişsiniz ne kadar çelişiyorsunuz kendinizleHemen bir insanın lafıyla soğuyabiliyor hemen dini savunmaya geçebiliyorsunuz anlamadım
Bak kardeşim Asofya İstanbul fethinin simgesidir kalbidir ayasofyasız istanbul, istanbulsuz da türkiye olmazBizi Türkiyeden atmaya kadar geliyorsunuz örümcek kafalıyız diye bu peki sana mantıklı geliyor mu?Onuda geç dinime laf etme demişsin peki bu laf dine sığar mı?
Tam bağımsız türkiye diyorsak eğr Ayasofyanın tekrar ibadete açılması gerek
İşte insanoğlu gerçekleri söyledik diye hemen örümcek kafalı dedi susturmaya çalıştı ama benim iin 1 insan bile değişse ve gerçekleri görse yeter ve bunu benimsetebilmek için asla vazgeçmiycemEğer sen beğenmiyorsan [çekip gidebilirsin]
kimsenin bence derdi ayasofya değil tepki gösterirken kimsede bence yapılan yanlış ya da doğru demiyor A llah aşkına ya eliinizi vicdanınıza bir koyun konuyu Atatürk'e bağlamak çok yanlış illa bir yerler karalanmak isteniyorsa bunu dinle vurmayın bütün mesele bu
tam bağımsız Türkiye için ayasofyanın ibadete açılması lazım demişsiniz türkiyede bağımsız olmak tek bu yoldan geçiyorsa kimse durmasın hepimiz seslerimizi çıkaralım ülkemizi hemen düze çıkaralım

ayrıca bağımsız türkiye diyorsunuz şeriati savunuyorsunuz hele ki eğer bir bayansanız bunun savunulacak bir tarafı olmadığını görmeniz lazım bu yönetim şeklinde erkekler etkilenmiyorlar ama kadınlar yalnız bile çıkamaz duruma geliyor dışarı neymiş nikah düşmeyen biri ile sokağa çıkmak gerekiyormuş bırakın herkes dinini istediği gibi yaşasın ben baş örtü takmak istemiyorsam bunu devletin yönetimin zorlaması ile taktıktan sonra bana sevabı değil günahı olur dinde zorlama yoktur