06-08-2009
|
|
Şengül Şirin
|
11- Elektrik Enerjisi Yatırımlarında;
11- Elektrik Enerjisi Yatırımlarında;
a)Elektrik Piyasası Yönetmeliğine tabii elektrik enerjisi üretimi, iletimi ve dağıtımına yönelik yatırımlarda, Enerji Piyasası Düzenleme Kurumu (EPDK) tarafından yatırımcı firma adına düzenlenen Lisans aslı veya tasdikli sureti (OSB’lerin elektrik dağıtım altyapısına ilişkin yatırımınlarda lisans aranmaz ),
b)Enerji Piyasası mevzuatına uygun olarak, kendi ihtiyaçlarını karşılamak üzere elektrik enerjisi üretimi yapan ve iletim veya dağıtım şebekesi ile paralel çalışmayan (ada konumundaki) üretim tesisleri ile ilgili olarak Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanlığından alınacak proje onayına ilişkin yazı
12- Finansal kiralama şirketleri aracılığıyla yapılacak yatırımlarda, Finansal kiralama sözleşmesinin tarih ve sayısı:
13- Yap-İşlet veya Yap-İşlet-Devret modeli ile gerçekleştirilecek yatırımlarda; İlgili Bakanlık, kurum veya kuruluş ile yapılan sözleşmenin onay tarih ve sayısı:
14- Kamu kurum ve kuruluşları ile belediyeler tarafından yapılacak yatırımlarda KDV mükellefiyeti olunduğuna dair ilgili vergi dairesinden alınacak belge
15- Kültür yatırımlarında Kültür Bakanlığından alınmış Kültür Yatırımı Belgesinin tarih ve sayısı
16- Lojistik hizmetleri yatırımlarında Ulaştırma Bakanlığından alınmış L2 belgesinin tarih ve sayısı
17 – Kablo ve Uydu Yayıncılığı Yatırımlarında
Radyo ve Televizyon Üst Kurulundan alınacak lisans ve yayın izni olduğuna dair yazı
18 – Karasal Yayıncılık Yatırımlarında
Radyo ve Televizyon Üst Kurulundan alınacak yasal süresi zarfında lisans başvurusunda bulunulduğuna dair yazı "
BÖLÜM V
BEYAN VE TAAHHÜT
Yatırım Bilgi Formunda ibraz edilen bilgi ve belgelerin varlığını, muhteviyatı itibarıyla doğruluğunu, yatırımın herhangi bir aşamasında aksinin tespiti halinde Müsteşarlıkça teşvik belgesinin iptal edilebileceği gibi, kısmi müeyyide de uygulanabileceğini beyan, kabul ve taahhüt ederiz
Firmayı temsil ve ilzama yetkili
Kişilerin imzaları
Kaşe
* Yatırım Bilgi Formu’nun her sayfasında firma kaşesi ile şirketi temsil ve ilzama yetkili imzalar bulunacaktır
|
|