06-08-2009
|
|
Şengül Şirin
|
Ek;1 Yatırım Bilgi Formu
1 Yatırımın cinsi :
Ek-5’te yer alan tanımlar çerçevesinde, komple yeni, tevsi, entegrasyon, tamamlama, yenileme, modernizasyon, darboğaz giderme, kalite düzeltme, ürün çeşitlendirme cinsinden hangisi olduğu belirtilir
2 Yatırımın konusu :
3 Yatırıma başlama tarihi :
4 İşletmeye geçiş tarihi :
5 Yatırımın bitiş tarihi :
6 Öngörülen elektrik (kWA) :
7 Öngörülen istihdam (kişi) :
8 Projenin kapasitesi :
Tek vardiyada tesiste üretilecek mal veya hizmet miktarları verilir
9 Tevsi, tamamlama, darboğaz giderme, modernizasyon, yenileme, entegrasyon, ürün çeşitlendirme ve kalite düzeltme yatırım cinsleri için, firmaya ait en son tarihli ve geçerli kapasite raporundaki;
- Kapasite raporunun tarih ve nosu :
- İş yeri adresi/adresleri :
(yatırımın yapılacağı adres belirtilecektir)
- Üretim konusu :
- Mülkiyet durumu (mal sahibi :
veya kiralık olduğu belirtilecektir)
- İstihdam sayısı (personel durumu) :
- Yıllık üretim kapasitesi :
- Kapasite raporunda yer alan ve yapılacak yatırım ile ilgili makine ve teçhizatın
listesi ve teknik özellikleri (Kiralık makine ve teçhizatlar ayrıca belirtilecektir )
- Entegrasyon yatırımlarında kapasite raporunda belirtilen hammadde kullanım
miktarları belirtilecektir
Not : Yatırımcı kapasite raporunu da ibraz edilebilir Bu durumda kapasite raporundaki bilgilerin yazılmasına gerek bulunmamaktadır
PROJENİN TEKNİK YÖNLERİ
1 Üretilecek mallar veya hizmetler :
2 Projenin gerekçesi :
3 Projenin kısa anlatımı :
4 Üretim teknolojisi :
5 Üretim akış şeması : Üretim aşamalarını, girdi ve çıktı miktarlarını
gösteren basitleştirilmiş üretim akış çizilir
6 Patent, Lisans, Royalite ve Know-how : Yatırım ve üretim aşamasında patent, lisans,
royalite veya know-how gerekip gerekmeyeceği
açıklanır
7 Çevre ve Orman Bakanlığından alınacak “Çevresel Etki Değerlendirmesi Olumlu Kararı” veya “Çevresel Etki Değerlendirmesi Gerekli Değildir Kararı”nın ibrazı gerekmektedir
|