Yalnız Mesajı Göster

Ek;1 Yatırım Bilgi Formu

Eski 06-08-2009   #19
Şengül Şirin

Ek;1 Yatırım Bilgi Formu

1Yatırımın cinsi :
Ek-5’te yer alan tanımlar çerçevesinde, komple yeni, tevsi, entegrasyon, tamamlama, yenileme, modernizasyon, darboğaz giderme, kalite düzeltme, ürün çeşitlendirme cinsinden hangisi olduğu belirtilir

2Yatırımın konusu :
3Yatırıma başlama tarihi :
4İşletmeye geçiş tarihi :
5Yatırımın bitiş tarihi :
6Öngörülen elektrik (kWA) :
7Öngörülen istihdam (kişi) :
8Projenin kapasitesi :
Tek vardiyada tesiste üretilecek mal veya hizmet miktarları verilir

9Tevsi, tamamlama, darboğaz giderme, modernizasyon, yenileme, entegrasyon, ürün çeşitlendirme ve kalite düzeltme yatırım cinsleri için, firmaya ait en son tarihli ve geçerli kapasite raporundaki;

- Kapasite raporunun tarih ve nosu :
- İş yeri adresi/adresleri :
(yatırımın yapılacağı adres belirtilecektir)
- Üretim konusu :
- Mülkiyet durumu (mal sahibi :
veya kiralık olduğu belirtilecektir)
- İstihdam sayısı (personel durumu) :
- Yıllık üretim kapasitesi :
- Kapasite raporunda yer alan ve yapılacak yatırım ile ilgili makine ve teçhizatın
listesi ve teknik özellikleri (Kiralık makine ve teçhizatlar ayrıca belirtilecektir)
- Entegrasyon yatırımlarında kapasite raporunda belirtilen hammadde kullanım
miktarları belirtilecektir

Not : Yatırımcı kapasite raporunu da ibraz edilebilir Bu durumda kapasite raporundaki bilgilerin yazılmasına gerek bulunmamaktadır

PROJENİN TEKNİK YÖNLERİ

1Üretilecek mallar veya hizmetler :
2Projenin gerekçesi :
3Projenin kısa anlatımı :
4Üretim teknolojisi :
5Üretim akış şeması : Üretim aşamalarını, girdi ve çıktı miktarlarını
gösteren basitleştirilmiş üretim akış çizilir

6Patent, Lisans, Royalite ve Know-how : Yatırım ve üretim aşamasında patent, lisans,
royalite veya know-how gerekip gerekmeyeceği
açıklanır

7Çevre ve Orman Bakanlığından alınacak “Çevresel Etki Değerlendirmesi Olumlu Kararı” veya “Çevresel Etki Değerlendirmesi Gerekli Değildir Kararı”nın ibrazı gerekmektedir