Yalnız Mesajı Göster

Cevap : Terk Etmek Mi, Terk Edilmek Mi?

Eski 05-23-2009   #2
VANDETTA

Cevap : Terk Etmek Mi, Terk Edilmek Mi?

Bazen halen daha sevmene rağmen gitmenin gerekli olduğunu söyleyenlere,sevdiğin halde gitmenin nasıl bir mantığı olabilir derdim,sonra öğrendim ki,ileride yaşayacağın acı bugünkünden çok daha fazla olacaksa az acı çekmek en güzeli,ama öğrendiğimi sandığım şey,yaptığım,sadece salaklık mış,bir nedenden dolayı korkup kendi kendinize karar vermeniz, senelerdir istediği bir şeyden sizin için zaten vazgeçtiğini öğrendiğinizde yaşattığınız acıdan fazlasını yaşarsınız,haksız yere yaşattığınız acıdan dolayı çekeceğiniz pişmanlık duygusu önemsenmeyecek birşey hiç değil,kırılan kalp belki tamir edilir ama hiçbir zaman eskisi kadar mükemmel olmaz,parçalar bir arada olsada aralardaki çatlak daima kalacak,ve siz hergün o çatlağın kendiliğinden ayrılacağı korkusuyla yaşamaya mahkum olacaksınız,demek istediğim mesele terketmek yada terkedilmek değil,bunları size yaptıran nedenlerin karşılıklı konuşularak açıklığa kavuşturulmasıdır,bırakmayı zaten göze almışsanız anlaşmazlık durumunda kaybedeceğimiz birşey olmaz ama ya anlaşabileceğimiz bir konuda kendi kendimize anlaşamayız diyip bırakırsak ve sonradan istediğimizi zaten yaptığını farkettiğimizde kendinizi pişmanlığın ve bu kadar çok değer verdiğiniz birini üzmenin verdiği acılar içerisinde bulmamız işten bile değil,hayat kısa ve boş,bu hayatta dünyaya dair tekbirşey hoş,oda size gerçekten değer veren birinin verdiği havayı sizin içinize çekmenizi sağlayacak kadar yakınınızda olması değilmidir?
O yüzden terketmek mi ya da terkedilmek mi sorusu yerine,kendi bakış açıma göre ben,nefsiniz mi,yoksa sevdiğiniz mi diyorum

Alıntı Yaparak Cevapla