Konu: Acil YARDIM
Yalnız Mesajı Göster

Cevap : Acil YARDIM

Eski 05-15-2009   #6
TiFus
icon110

Cevap : Acil YARDIM

Alıntı:
ysnkrks tafarından gönderildi Mesajı Görüntüle
Internet Explorer 5x/6x
  • Ana menüden Araçlar | Internet Seçenekleri öğelerini seçin
  • Açılan İnternet Seçenekleri penceresinin tepesinden Güvenlik sekmesine tıklayın
  • Güvenlik seçeneklerinin üstünde gösterilen alanlardan en baştaki İnternet simgesini seçin
  • En alta doğru Özel Düzey düğmesini göreceksiniz Onu seçin
  • Açılan pencerede aşağı doğru giderek Aktif Komut Dizileri yazan öğeyi bulun
  • Orada Etkinleştir yazılı öğeyi seçin
Internet Explorer 5x (Macintosh)
  • Düzen menüsünden Tercihler öğesini seçin (Mac OS X kullanıcıları Explorer menüsünden seçim yapacaktır)
  • Web Tarayıcı sekmesine tıklayın Web İçeriği maddesine tıklayın
  • Aktif İçerik bölümünde Komut Dizilerini Etkinleştir kutusu mutlaka işaretli olmalıdır
Internet Explorer 4x
  • Ana menüden Görünüm | Internet Seçenekleri öğelerini seçin
  • Açılan İnternet Seçenekleri penceresinin tepesinden Güvenlik sekmesine tıklayın
  • Güvenlik seçeneklerinin üstünde gösterilen alanlardan en baştaki İnternet simgesini seçin
  • Aşağıya doğru, üstünde özelleştir yazan düğmeyi seçin ve ayarlar düğmesine tıklayın
  • Açılan pencerede aşağı doğru giderek Aktif Komut Dizileri yazan öğeyi bulun
  • Orada Etkinleştir yazılı öğeyi seçin
Mozilla Firefox
  • Ana menüden Araçlar | Seçenekler öğelerini seçin
  • Seçeneklerin sol bölmesinden Ağ Özellikleri'ni seçin
  • Sonra "JavaScript'i etkinleştir"i seçin (Java'yı etkinleştirmek zorunda değilsiniz, ama etkinleştirmenizin bir zararı olmaz)
Netscape 6x/7x (Mozilla 1x)
  • Ana menüden Düzen (Edit) | Preferences (Tercihler) öğelerini seçin
  • Açılan pencerenin sol tarafındaki seçenekler listesinden Advanced (Gelişmiş) etiketine tıklayın
  • Sağ tarafta Enable Javascript for Navigator (Navigator İçin Javascript'i Etkinleştir) yazısının yanındaki kutuyu işaretleyin
Netscape Communicator 4x
  • Ana menüden Edit (Düzen) | Preferences (Tercihler) öğelerini seçin
  • Açılan pencerenin sol tarafındaki seçenekler listesinden Advanced (Gelişmiş) etiketine tıklayın
  • Sağ tarafta Enable Javascript (Javascript'i Etkinleştir) yazısının yanındaki kutuyu işaretleyin
Opera 6x/7x
  • Ana menüden Dosya | Seçenekler öğelerini seçin
  • Multimedia seçeneğine tıklayın
  • "JavaScript" başlığı altında "JavaScript'i etkinleştir"i seçin
buradan seç ve etkinleştir

Çok saol MÜDÜR deli olucaktım ya javaspirt çalışmadığı için bilgisayarımda herşey kısıtlıydı süpersin ellerine sağlık

Alıntı Yaparak Cevapla