Konu
:
Böyle Saçmalık Görülmedi
Yalnız Mesajı Göster
Cevap : Böyle Saçmalık Görülmedi
05-06-2009
#
27
bbk
Cevap : Böyle Saçmalık Görülmedi
Alıntı:
emraxx
tafarından gönderildi
Yazık valla
Cidden keşke 19 Mayıs ta Samsuna ayak basmasaymış
Sizin gibiler için değmezmiş
Neyse siz din dediğiniz şeyle mutlu olmaya çalışın
Ama şunu söyleyeyim büyük bir rüya görüyorsunuz
Uyandığınızda kötü şeyler olacak
Bundan sonra bana cevap atacaksanız ÖM butonunu kullanın
Ama lütfen mantıklı şeyler yazın
Aziz Nesin ne kadarda haklıymış
Bu milletin %39
8 lik bir kısmı öküzün önde gideni
sevgili emraxx sözlerine dikkat et, öncelikle siz derken kimleri kastettiğini ve gibi derken ne sıfatla hangi sıfata binaen söylediğini belirt
Mustafa Kemal Atatürk'e saygım vardır evet bi olaya öncülük etti ama bu demek değildir ki o oolmasaydı bu vatan parçalanıcaktı bölünücekti
şu an ülkemize bi saldırı olsa birisinin sana hooooo çüüüüü demesimi lazımki evinden çıkıp onlarla savaşasın!! kurtuluş mücadelemizin öncüsü satede Atatürk değildiki hem
sen biliyorumusun ki maraşta annesinin peçesine el uzatan bi fransız askerine karşı geldiği için şehit edilen çocuğun o bölgedeki kurtuluş mücadelesini başlattığını? Şahinbey'leri Şehitkamil'leri Çerkezethem'leri biliyormusun sevgili emraxx?
ve bi konu daha varki aslında yorum yapmaya dahi değmez! Atatürk peygamber OLABİLİR! demişsin olabilme ihtimalinin olmasının olabilirliğini düşünmen dahi seni imandan eder Allah muhavaza
yaşın kaç bilmiyorum hiçmi dini bilgi almadın yada hiç açıpta kuranı okumadın? dün ki sohbette hocam çok güzel bir söz söyledi
İNSAN BİLMEDİĞİNİN DÜŞMANIDIR
inen ilk ayette Allah (C
C
) ne kendini tanıttı, ne bana aiman et dedi, nede başka bi şey istedi sadece 'Oku 'dedi
bunun sebebide oku ki öğren, öğren ki anla, anla ki düşman olma!
Sonra bırakıp dünyayı gittiler
Sen hiç gitmiycek gibisin değilmi?
O gidenlerde senin gibiydiler;
bbk
Kullanıcının Profilini Göster
bbk tarafından gönderilmiş daha fazla mesaj bul