Yalnız Mesajı Göster

Cevap : Böyle Saçmalık Görülmedi

Eski 05-05-2009   #21
delishhhh

Cevap : Böyle Saçmalık Görülmedi

Alıntı:
fatmanur tafarından gönderildi Mesajı Görüntüle
yaw sanki vatanı sadece atatürk kurtardı"o bu vatatnı kurtardı" diyolarkardeşim sadece o mu kurtardı "o olmasaymış ben şu an bu durumda olamazmışım" kardeşim nerden biliyon belki daha güzel bir durumda olacaktımasıl at gözlüğüyle bakan sizlersinizbellemiş onu en üstün tutmaya hatalarını görmüyosunuz
benim bi oyuna falan kandığım yokbunlar gerçektirasıl siz bir oyunun içindesinizsonunda çok pişman olacaksınız

gerçekten konu bayağı saptı
gerçekten türkiye vatandaşımısınız merak ediyorum doğrusu siz ne hatasından bahsediyorsunuz hatalarını görmüyorsunuz demişsiniz yazık Atatürk'ün yattığı yerde eminim kemikleri sızlıyordur ayrıca vatanı o kurtrdıdan kasıt beden gücü değildir gidip tek başına çarpıştı değildir sadece Allah diğer insanlarda az miktarlarda olan özelliklerden ona daha fazla vermiştir ve zekası ile biz bu günlere geldik
sonunda pişman olunacak görüşlere sahip olduğumuzu düşünmüyorum burada din düşmanlığı yapmıyorum ama şeriat,n samimi olduğunu düşünen insanlar içinde Atatürk geçen onun adını alan insanlara dinsiz muamelesi yapıyorlar bunnlar artık çok basit düşünceler haline gelmiştir