Yalnız Mesajı Göster

Cevap : Böyle Saçmalık Görülmedi

Eski 05-05-2009   #18
fatmanur

Cevap : Böyle Saçmalık Görülmedi

Alıntı:
emraxx tafarından gönderildi Mesajı Görüntüle
aaa doğru büyütmeye ne gerek varki AtatürküNe yaptı Atatürk altı üstü vatanı kurtardıCeddimizin şerefini koruduSizin gibilerin rahat etmesi için herşeyi yaptıAma ne yazıkki siz bunu bile anlayamayacak kadar kaptırmışsınız kendiniziTamam bugün Atatürk yeni nesile unutturmaya çalışıyolar başarıyorlarda bir şekildeAma şunu unutmayın sakınTÜRKİYE CUMHURİYETinin kurucusu Atatürktürİktidarlar geçicidir ama TC bakidirLütfen at gözlüğüyle bakmayın herşeyeKanmayın bu oyunlaraUnutmayın Atatürk olmasaydı annenizin adını yine bilecektiniz ama babanızın adı George mu Abdul mu yada Salomon mu bilemeyecektiniz

yaw sanki vatanı sadece atatürk kurtardı"o bu vatatnı kurtardı" diyolarkardeşim sadece o mu kurtardı "o olmasaymış ben şu an bu durumda olamazmışım" kardeşim nerden biliyon belki daha güzel bir durumda olacaktımasıl at gözlüğüyle bakan sizlersinizbellemiş onu en üstün tutmaya hatalarını görmüyosunuz
benim bi oyuna falan kandığım yokbunlar gerçektirasıl siz bir oyunun içindesinizsonunda çok pişman olacaksınız

gerçekten konu bayağı saptı

Rahmetinin bir damlası herkesin rızkına kefil olur
Su çorak gönlüme merhametini indir
Su fani ömrümü sonsuzluğa eriştir