Konu
:
İyi Ki Başım Kapalı
Yalnız Mesajı Göster
Cevap : İyi Ki Başım Kapalı
04-24-2009
#
10
JOKER
Cevap : İyi Ki Başım Kapalı
Alıntı:
emraxx
tafarından gönderildi
Haddim olmayarak soruyorum
O partinin başındaki dinsizler demişsiniz de
Sanırım Allah (C
C) den yeni bir vahiy inmiş ama bizim haberimiz yok
Onların dinini sorgulama hakkını nerden buluyorsunuz acaba??Siz Peygamber misiniz??Siz Allah mısınız??Bu yaptığınızla İslam'daki en büyük günahlardan biri olan şirki işlediğinizi farketmiyor musunuz??Ben de CHP liyim
O zaman ben de dinsizim eğer din dediğiniz şey bu kadar kolay ağza alınan birşeyse
Ben gerçek İslam dinini yaşarım
Onu istismar edip değiştirenlerin dinini değil
Ve kiimseye de herhangi birinin dinini sorgulatmam!!! Lütfen haddinizi bilin
Kesinlikle katılıyorum arkadaşım
şuanda ülkeyi soyan satan milleti açlığa sürüklüyen iktidara ne demeli acaba ?? ergenekon denen kimler tarafından ne amaçla başlatıldığı bilinmeyen gizli darbe hareketiyle kendilerine muhalefet olan herkesi sindirme yoluna giden iktidara ne demeli ??
sıkışınca demokrasi adalet diyen ama şuanda yaptıkları darbe döneminin yönetimi olan iktidara ne demeli??
başörtüsüne gelince bu konuyu bu derece ülke sorunu yapan yine iktidardır toplumu yine kimlerin talimatlarıyla bilinmez laik anti laik diye bölmeye çalışıyorlar çok kitap okuyormuşunuz gülrüba o zaman bu yazdıklarımıda biliyorsunuzdur?? masonlardan bahsetmişiniz acaba tayip i bu ülkenin başına getirenler kim? kimlere ne sözler verdide geldi ? dünyayı asıl kimleri yönetiyo başkanları kimler seçiyo kimler indiriyo savaşları kimler başlatıyo kimler bitiriyo bunları da biliyor olmanız gerekir? ama bunları bilseniz sizin görüşünüzde olmayan muhalefet olan bir parti sempatizanı için dinsiz kelimesini kullanmazdınız ?? türkiye öle bir yere getirilmek isteniyorki nerdeyse başı açık olan dinsiz kötü kadın kapalıda dindar ben size bunun böle olmadığını gösteren bir video gösterdim inanıp inanmamak sizin bilceğiniz iş ama böle şeyleri gözmezden gelerek sürekli karşı tarafı suçlayarak hiçbir yere varamazsınız? ben burda dinin başörtüsüne endeksllenmemesi gerektiğini söylüyorum başının açık olması kişinin dindar olmasını engellemediği gibi imanın kimde olduğunuda bilemezsinin ama söz meclisten dışarı etrafına çevresine dindar namuslu görünme adına örtünen birsürü kız var onlar örtündümü tertemiz olduklarını sanıyorlar etraftanda örtülüyse namusludur imajı geliyor ama bunun doğru olmadığını gösterdim?
ama gerçekten inanarak örtünenlere lafım yok saygı duyarım
Kullanıcının Profilini Göster
JOKER Kullanıcısının Web Sitesi
JOKER tarafından gönderilmiş daha fazla mesaj bul