Konu
:
İyi Ki Başım Kapalı
Yalnız Mesajı Göster
Cevap : İyi Ki Başım Kapalı
04-24-2009
#
5
delishhhh
Cevap : İyi Ki Başım Kapalı
tabiki her türbanlıyı aynı kefeye koymak çok yanlış ama başörtüsü nedir? Allahın buyruklarından birini yerine getirmektir belkide bir adım önde olduğunu yada dini görüşünü özgürve yaşayabilme yetisidir
açık veya türbanlı diye iki gruba ayırmak çok yanlış kadınları sadece biras daha dikkat etmeleri gerekiyor başı açık bir bayan şortla gezdiği zaman tabiki kimse dönüp bakmaz ama türbanlı biri giyidiği zaman çevresindeki dindar dinsiz herkesin tepkisini çeker nasıl birde olabilir yapılabilir onlarda insan gibi laflar sarfedebiliyorsunuz anlamıyorum
benim çevremdeki insanların başörtü terbiyeleri buna müsade etmitor nedense
ayrıca her koyun kendi bacağından asılır demeye getiriyorsunuz ama
şu hikayeyi hatırlatayım o zaman size:
zamanın birinde padişahlardan birinin bir erkek çocuğu varmış ve inanılmaz vurdumduymaz, haylaz, çok kötü huylara sahipmiş
Babası her nasihat ettiğinde oğlundan gelen cevap "her koyun kend bacağından asılır babacığım" lafı imiş
padişah daha fazla tahammül edememiş ve birgün oğlunun penceresine bir koyun asmış tabi kimse anlayamamış baştan ne olup bittiğini ama 1 haftadan sonra koyun kokmaya başlamış oğlu çok ısrar etmiş kaldırmasını koyunu ve padişaha bir türlu kabul ettirememiş 40
günün sonunda bütün mahhalle artık kokudan geçilmiyormuş
padişah başta oğlu olmak üzere herkesin alması gerektiği dersi vermiş
demekki her koyun kendi bacğından asılmıyormuş asılsa bile çevrelerinde mutlaka rahatsızlık olabiliyormuş
"Valla anlayana sivrisinek saz anlamayana davul zurna az" derler bide bizim oralarda
delishhhh
Kullanıcının Profilini Göster
delishhhh tarafından gönderilmiş daha fazla mesaj bul