Yalnız Mesajı Göster

Cevap : Sizce Ölümden Sonra Yaşam Var Mı ?

Eski 04-14-2009   #45
VANDETTA

Cevap : Sizce Ölümden Sonra Yaşam Var Mı ?

Hayatta öyle şeyler vardır ki sorgulanması sorgulayanı yanlış düşünceler içerisinde bırakabilir,zira inandığımız herşeye karşı duyulan kuşkular,savaştığımız herşeyden kuşkuya davet çıkarır ve 'kuşku' insanı muallakta bırakır,ayrıca imanın da şartları vardır insan bunlara terettütsüz iman edip varlığından kuşkulanmamalıdır,bu şartlardan biride ahiret gününe imandır,beşeri alemde kendilerince kutsal saydıkları değerlerin eleştirilmesine kendilerine küfredilmişcesine tepki gösterenlerin,böylesi konularda ki lakayt yazıları bilmemenin sonucudur,konuyu başından beri takip ediyorum,şüphe duyanlara,anlamak isteyenlere yeterli cevaplar verilmiş ve konunun seyri farklılaşmaya başlayıp insanların bilgilendirilmesi için yazılan yazılar manevi yönleri sorgulanıyormuş gibi algılanmaya başladı,buda ortaya hoş olmayan bu durumu çıkarıyor,ayrıca birilerine sebep olma durumları vardır ki benim asıl korktuğum budur,bu sayfalara ulaşacak olan biri lakayt mesajların birini okuyup çekip giderse ve o lakayt mesajın etkisinde kalacak olursa,o arkadaşa lakayt mesajın ulaştırılmasına sebebiyet verdiği için site sahipleri de zan altında kalır,benim temennim konunun silinmesidir ancak böyle bir ihtimal olduğunu sanmıyorum ama bence konu daha fazla çarpıklaşmadan kilitlenmelidir