Yalnız Mesajı Göster

Cevap : Sizce Ölümden Sonra Yaşam Var Mı ?

Eski 04-14-2009   #40
GöKKuŞaĞı

Cevap : Sizce Ölümden Sonra Yaşam Var Mı ?

Alıntı:
Gözyaşı tafarından gönderildi Mesajı Görüntüle
Okudum ve kafamı karıştıran bazı konular var

1 ruh gözle görülmez elle tutulmaz ama Allah katında tutulduğu söytleniyor böyle bir şey var mı?

2 Cehennemde edebi kalacaklar mı?

3 Herkezin Cezasını çektikten sonra cennete mi gidecek ?

beni ilgilendiren sadece ölümden sonra yaşam yani burda söylenenlere göre öldükten sonra yaşayacağımız yer olarak cennet denen bir yer benim bildiğime göre yani cennet te mi kalacağız o zaman benim bir başka düşüncemde nasıl biz yerdeysek öldükten sonrada acaba gökte mi yaşarız benimde aklıma böyle bir düşünce geliyor o kadar insan nereye sığacak yerde nasıl sığıyorsa göktede sığar olamaz mı yada cennet denen yer neresiyse galiba yaşam orda olur dirildikten sonrada aynı kişi mi olacağız yoksa biz başka biri mi yada cisim mi ne olacağımız belli değil valla şunu söyleyeyim bu ölüm ve yaşam hakkında güzel bi araştırın internetten aramayın kuranikerimde varsa kendi ellerinizle yazın bizide bilgilendirmiş olursunuz
HzAllah önce ruhlarımızı yarrattı,Bela dediğimiz zamandaVe yine ne zaman emredersen o zamn alacaktır ruhumuzu bu bedenden

İman sahipi herkes sonunda cennete gidecektirAma günahlarını yanarak muhakkak ödeyeceklerdirHerşeyin bir bedeli olmalı dimiBildiğim kadarıyla cehennemde yananların alnında bir damga olacaktır

Ama müslüman olmayanlar ebedi cehennemde kalacaklardırSonsuz bir ateş içinde acı çekeceklerdir

HzAllah eğer isterse bir deveyi anahtar deliğindne dahi geçirirHEmde ne deveyi küçülterek nede deliği büyüterekHz Allah kudret sahibidirYani gücü herşeye yeterHzAllah'ın sıfatlarını araştırıp okursan daha iyi anlarsınİlmihal diye bir kitap vardır tavsiye ederim
Neden bu konuyu araştırmayı denemiyorsunİnternetten değil kitaplardn okuanca bu şekilde bazı şeylerin farkına varabilirsinKuranda bu kadar ayetler oldupu halde hala bir mucize beklemek gereksiz

GaLiBa Bu GeCe YaĞMuRDa GöKKuŞaĞı MiSali
GüLeRKeN aĞLaMaNıN ZaMaNı