Yalnız Mesajı Göster

Cevap : Bir Türbanlıdan Şok İtiraflar

Eski 04-11-2009   #8
KRDNZ

Cevap : Bir Türbanlıdan Şok İtiraflar

Alıntı:
Obstinate tafarından gönderildi Mesajı Görüntüle
sen diyorsunki kadın yalan söylüyo böle bişi yok ölemi :D bu kadar saf olma arkadaşım lütfen ama burda bazı gerçekler vurgulanmak isteniyo dine hakaret yok şeriat diye uygulanan kanunların olumsuzluklarından bahsediliyo ama sen ne görüyon anlayamadım gerçekten? sende demişsin iranda hayat nasıl bilmiyorum diye ama yorum yapmışsın bilmediğin konularda yorum yapmamanı araştırdıktan sonra bişiler söylemeni tavsiye ederim sana
senden çok dini sohbete katılmışımdır ama bu burdaki gerçekleri görmemi engelmemez ufkunuzu biraz açık tutun lütfen anlamadan dinlemeden fevri davranarak reddetmeyle hiçbiryere varamazsın ortada bir yanlış varsa görmezlikten gelerek değil üzerine giderek çözmek gerekir arkadaşım umarım anlatabildim
Asıl komik olan sizsiniz sadece görmek istediğiniz şekilde görmüşsünüz İran'da yaşadınız galiba siz iyi biliyorsunuz anlaşılan Ben diyorum ki benim dinimde sokak ortasında kimse rencide edilmez eğer böyle birşey varsa insanların yanlışıdır Sİz dini kötülemiş İran'daki hayatı örnek göstermişsiniz Din İran'daki yaşam değildir İRan'daki hayat eğer bu kadının söylediği gibiyse bu islamiyet değil diyorum ben Umarım siz de beni anlamışsınızdır
Bu kadını daha önce de görmüştüm bir tv kanalında Şöyle söyleyim sürekli islamiyeti kötüleyen malum kanallardan birinde! Dini sohbetlere çok katılmak değil önemli olan, gittiğin sohbetten birşeyler anlamak da gerekir Sevgili Obsinate

Garbın âfâkını sarmışsa çelik zırhlı duvar
Benim iman dolu göğsüm gibi serhaddim var
Ulusun, korkma! Nasıl böyle bir imânı boğar,
'Medeniyyet!' dediğin tek dişi kalmış canavar?

Ey ŞaiR! Bana Yağmurdan bahsetme, yağdır
Alıntı Yaparak Cevapla