Yalnız Mesajı Göster

Cevap : Bir Türbanlıdan Şok İtiraflar

Eski 04-11-2009   #7
JOKER

Cevap : Bir Türbanlıdan Şok İtiraflar

Alıntı:
KRDNZ tafarından gönderildi Mesajı Görüntüle
Video gerçekten de çok komik çok saçma İran'da hayat nasıl bilmiyorum ama dinimi kesinlikle biliyorum Benim dinim dünyadaki bütün güzellikleri içinde bulundurur Bu aptal kadının anlattıkları çok çirkin Benim dinimde hiç kimse sokak ortasında rencide edilmez Benim dinimde hoşgörü vardır Kişiye din güzellikle anlatılır Eğer benim dinim bu derece çirkin gösteriliyorsa bunda bir kasıt vardır!

Bence böylesi insanlarla dinimizi kötülemektense birkaç dini sohbete katılın Güzellikleri fark edeceksinizdir

sen diyorsunki kadın yalan söylüyo böle bişi yok ölemi :D bu kadar saf olma arkadaşım lütfen ama burda bazı gerçekler vurgulanmak isteniyo dine hakaret yok şeriat diye uygulanan kanunların olumsuzluklarından bahsediliyo ama sen ne görüyon anlayamadım gerçekten? sende demişsin iranda hayat nasıl bilmiyorum diye ama yorum yapmışsın bilmediğin konularda yorum yapmamanı araştırdıktan sonra bişiler söylemeni tavsiye ederim sana
senden çok dini sohbete katılmışımdır ama bu burdaki gerçekleri görmemi engelmemez ufkunuzu biraz açık tutun lütfen anlamadan dinlemeden fevri davranarak reddetmeyle hiçbiryere varamazsın ortada bir yanlış varsa görmezlikten gelerek değil üzerine giderek çözmek gerekir arkadaşım umarım anlatabildim

Why so serious?

JOKER
Alıntı Yaparak Cevapla