Konu
:
Bir Türbanlıdan Şok İtiraflar
Yalnız Mesajı Göster
Cevap : Bir Türbanlıdan Şok İtiraflar
04-11-2009
#
3
JOKER
Cevap : Bir Türbanlıdan Şok İtiraflar
:D önce videoyu sesli dinle istersen
benim kimseye saldırdığım yok ortada olan bir şeyi açıkca sunuyorum bu kadar celallendiğine göre suçluluk psikoloji içindesin galiba arkadaşım ?
merak etme tarih bilgim çok iyidir benim ,osmanlıyıda ilk türk devletlerinide iyi bilirim
30 yıl önceki iranıda şimdiki iranıda bilirim bu videoda şeriatla yönetilen iranda neler yaşandığına dair örnekler var senin savunduğun şeriat düzenin uygulama örnekleri var önce bunları bir sesini açarak dinle video yu sonra konulşalım
şeriat kanunlarıyla devlet yönetilemeyeceğini bir gün anlıcaksın ama ne zaman aslında sende biliyorsun böle bişi olamıcağını ama işte yaşadığın ortam ailen toplum vs
gibi yerlerden geçmişte etkilendiğin için farazi bir savunma yapıyorsun ama hiç bir mantığı yok çünkü din allah la kul arasında olan bir şey bunu devlet yönetimine koydunmu işin içinden çıkamazsın malesef
bazı çıkar gruplarının din devleri getirme adı altındaki çalışmalarının hepsinin temelinde çok farklı çıkarlar dış etkiler vardır malesef ama sen bunları göremiyon yada görmek istemiyon
birde benim seni anlamıcamdan bahsediyon ben seni emin ol senden iyi anlıyom
Kullanıcının Profilini Göster
JOKER Kullanıcısının Web Sitesi
JOKER tarafından gönderilmiş daha fazla mesaj bul