04-11-2009
|
|
VANDETTA
|
Cevap : Bir Türbanlıdan Şok İtiraflar
Nedendir bilinmez videonun sesi gelmedi,'İslamcıların kadınlara uyguladığı terör' başlığından ne maksatla servis yapıldığını da anlamak güç değil,burada önemli bir noktayı belirtmek gerekiyor,islamcılardan kasıt müslümanlarsa ve müslümanlar da kuranı kerime inanıyorsa kuranı kerimin nizamına boyun eğmelidirler,kuran nizamı ise şeriattır,şeriat üzerinden terörle suçladığınız ise Mevladır zira hükümler yaratıcı tarafından konulmuştur
Ayrıca sizin gibilerin lanse ettiği gibi şeriat sadece kadına değil cinsiyet gözetmeksizin herkese karşı uygulanır,kadın üzerinden şeriat=İslam a bir saldırırdır aldı başını gidiyor,şeriat hükümlerini tek taraflı uygulayanlar üzerinden sürdürülen bu karalama yarım yamalak bilgiyle hüküm verenleri destekleyenler tarafından sürdürülüyor
Şeriatı gerçekten merak ediyorsanız açarsınız kitapları Osmanlı dönemindeki gerçek hocalar tarafından uygulanan hükümleri okursunuz,o zaman şeriatın gerçekte ne olduğunu anlarsınız diyecem ama,bu fikri savunanlara bunu anlatmak,kayanın anlattıklarınızı anlamasına benziyor,o yüzden anlaşılmayı beklemiyorum
Israrla ve inatla diyorum ki,şeriat özlemi içerisinde olan biri değilim,içinde bulunduğumuz düzen her istediğimi yapmama olur veriyor ve ahireti kaybederken nefsimi olabildiğince eğlendiriyorum,bunun da karşılığını ahirette zebanilerin elinden altın tepside alacaz,ben sadece;
Yaptıklarımıza kılıf uydurmak için gerçek manada ki şeriatı karalamanın bir anlamı olmadığını,ve terörle suçladığınız şeyin gerçekte ne olduğunu bilmediğinizi söylüyorum o kadar,şayet sizi dediğiniz gibi ise haşa terörün başı Hz Muhammed s a s dir,umrım şimdi nelere saldırdığınız farketmişsinizdir,sizin saldırmanız gereken şerit değil,şeriatı keyiflerine göre uygulayan satılmışlardır,anlıyormusunuz kesinlikle hayır 
|
|
|