Yalnız Mesajı Göster

Eski 04-06-2009   #7
dejavu2009

Bu ülkede işinin ehli olan kaç kişi sayabilirsin dejawu?Sorularının cevabı basit olmakla beraber yine trajikomik

İşin ehli kelimesini kullanarak konuyu dağıtma herkes için aynı genellemeyi yapmak ne kadar doğru! Eğer çalışıyorsan Sen işinin ehli misin?

Bu ülkede üniversite sistemi oldukca zayıf olmakla beraber,daha iyi bir eğitim vermek için var

Üniversite sistemi zayıf olabilir! Çünkü üniversitede siyaset daha önemli hale getirilerek bilimsel eğitimin yolu tıkanıyor bunu sen de daha iyi biliyorsun değil mi? sevgili arkadaşım

Üniversite mezunu olduğu halde bir işi beceremeyen çok kişi tanıyorum ben,diploma bir işe yaramıyor çoğu durumda beyin lazım beyin

Bu konuda sana katılıyorum ama yapılan bu atama için mazeret olarak sunulmaz değil mi?

Bu olayın AKP ile sınırlandırılması ise yine komik,sizde bizde herkesde biliyor ki;her iktidara gelen atadığı personeli kendi doğrultusunda atıyor,objektif olup,her zamanki senaryo demek bu kadar zor mu?

Söylediğin çok komik Vandetta kaç yıldan beri değişik bir hükümet yok icraatları hep o yapıyor Gözde olan o Ama ne yalan söyleyeyim hiçbir hükümet bu zamanki kadar kadrolaşmadı değil mi?

Siz imam hatiplinin önünü kesip dünyanın hiç bir yerinde olmayan kat sayı saçmalığını koyacaksınız,ardından da üniversite mezunu hayali kuracaksınız inanın gülerek yazıyorum,kalbinde Allah korkusu olan adam o kadar kolay çalmaz,bugüne kadar bu ülkeyi hortumlayanlar imam hatipli değil di unutmayın!

Bütün toplumu dini ağırlıklı liselere yönlendirmek kolaydır Çünkü Türkiye'nin %95'i Müslüman (İmam Hatip Liseleri konusuna polemiğe girmenin bir anlamı yok Bu liseler zaten köy enstütülerinin yerine kurulmuş Neden mi? nedenini araştırın cevaplar zor değil)

Son soruyu zaten yukarıda sormuştun alıntı yapim;
her iktidara gelen atadığı personeli kendi doğrultusunda atıyor,objektif olup,her zamanki senaryo demek bu kadar zor mu?

Her zamanki senaryo demek biraz havada kalır Ama bir yandan haklısın!

Heee unutmadan Akşemseddin de hocaydı,bir nevi imam hatta daha iyisiydi,oda sizin gibi düşünüp hocalığımı yapayım deseydi,mikroskopun olmadığı zamanlarda mikropun varlığına işaret eden sözler edemezdi değil mi dejawu?

Keşke Akşemsettinden sonra gelenlerde aynı yoldan gitseydi ne güzel olurdu Değil mi?
belki bilimsel çalışmalar daha fazla olurdu Şu anki Bilimsel açıdan daha büyük mesafeler atmış olurduk Değil mi?
Ulema sınıfı keşke sadece din ulema sınıfına dönmeseydi Değil mi?
Günümüzde bile Bilimi Din ile sınırlandırmaya kalkanlar da var
Son zamanlardaki haberleri dinlemen yeterli

Din adamlarından bu kadar korkmanız ülke yönetiminde söz sahibi oladukları takdirde ülkeyi şimdikinden daha iyi satacakları varsayımlarınız bizlere yutturulan bi menemen,provakasyon sonucu gerçekleştirilen sivas olayı vs hikayelerin sonucudur,bunu gerçekten anlıyor anlayışla karşılıyorum

Din adamlarından kimsenin korktuğu falan yok Tek korku din adamlarının siyaset yapmasıdır Başka bir korku olamaz Seninde bahsettiğin manemen ve sivas olayları sadece provakasyon mu? Din adamlarının bir suçu yok mu? Siyaset sonucu olmadı mı bunlar? Yoksa yanılıyormuyum?

Sevgili Vandetta ben haberi makul görmüyorum Çünkü yapılanlar doğru değil! Doğruluğunu hiçbir şekilde savunamazsın çünkü savunulacak bir tarafı yok Bu sadece bir hükümet için geçerli değil gelen her hükümet için sözlerim aynıdır

Birbirimizi yargılamak kolaydır Dinlemek ve anlamaya çalışmak ise zordur Ama her ne olursa olsun birbirimizi anlamak ve dinlemek herşeyden daha önemli olabilir

İLGİNÇ BİR DİZİ;

http://www,dizimag,com/stephen-hawki...eady-dizi.html
Alıntı Yaparak Cevapla