Yalnız Mesajı Göster

Cevap : RTÜK'ün bütçesi imama emanet!!

Eski 04-04-2009   #5
VANDETTA

Cevap : RTÜK'ün bütçesi imama emanet!!

Alıntı:
dejavu2009 tafarından gönderildi Mesajı Görüntüle
Burada önemli olan onun imam olup olmaması değil Önemli olan o işi yapabilecek, bu işi bilen bir insanın olmasıdır
Cem yılmaz'ın belediyelerin kadroları ile ilgili espirileri geldi aklıma Çok komik
Krdnz arkadaşımızın dediği gibi çok trajikomik olmuş Gülsek mi ağlasak mı? Bilemiyoruz artık

Üniversiteler neden mezun veriyor acaba?
Mezunlar bir iş yapamaz mı? Onca emek onca çaba boşuna mı?
Acaba Akp zihniyeti tüm mezunları boş mu görüyor?
Bu işi yapabilecek yüzlerce üniversite mezunu dururken neden bir imam'a bu görevi veriyorsun?
Onu kukla olarak mı alıyorlar acaba merak ettim?
(Lütfen bu sorulara cevap bularak cevap yazınız)

Adam zaten imam bırak imamlığını yapsın

Buradaki yapılanlar; adam kayırma, işe göre değil de adama göre iş vermekten başka bir anlam çıkmıyor Tıpkı bütün Din öğretmenlerini müdür yapmaya benzemiş

Bu ülkede işinin ehli olan kaç kişi sayabilirsin dejawu?Sorularının cevabı basit olmakla beraber yine trajikomik

Bu ülkede üniversite sistemi oldukca zayıf olmakla beraber,daha iyi bir eğitim vermek için var

Üniversite mezunu olduğu halde bir işi beceremeyen çok kişi tanıyorum ben,diploma bir işe yaramıyor çoğu durumda beyin lazım beyin

Bu olayın AKP ile sınırlandırılması ise yine komik,sizde bizde herkesde biliyor ki;her iktidara gelen atadığı personeli kendi doğrultusunda atıyor,objektif olup,her zamanki senaryo demek bu kadar zor mu?

Siz imam hatiplinin önünü kesip dünyanın hiç bir yerinde olmayan kat sayı saçmalığını koyacaksınız,ardından da üniversite mezunu hayali kuracaksınız inanın gülerek yazıyorum,kalbinde Allah korkusu olan adam o kadar kolay çalmaz,bugüne kadar bu ülkeyi hortumlayanlar imam hatipli değil di unutmayın!

Son soruyu zaten yukarıda sormuştun alıntı yapim;
her iktidara gelen atadığı personeli kendi doğrultusunda atıyor,objektif olup,her zamanki senaryo demek bu kadar zor mu?

Heee unutmadan Akşemseddin de hocaydı,bir nevi imam hatta daha iyisiydi,oda sizin gibi düşünüp hocalığımı yapayım deseydi,mikroskopun olmadığı zamanlarda mikropun varlığına işaret eden sözler edemezdi değil mi dejawu?

Din adamlarından bu kadar korkmanız ülke yönetiminde söz sahibi oladukları takdirde ülkeyi şimdikinden daha iyi satacakları varsayımlarınız bizlere yutturulan bi menemen,provakasyon sonucu gerçekleştirilen sivas olayı vs hikayelerin sonucudur,bunu gerçekten anlıyor anlayışla karşılıyorum

Alıntı Yaparak Cevapla