Yalnız Mesajı Göster

Cevap : Forumsinsi Eğlence Merkezine Hoşgeldiniz Herkez Buraya

Eski 04-04-2009   #98
Aragorn561

Cevap : Forumsinsi Eğlence Merkezine Hoşgeldiniz Herkez Buraya

ikinizde abartmayın,hadi öpüşüp barışın

bakın biriniz (bende dahil) şakayı seviyor ve paylaşmak istiyor ve insanların onu anlamasını bekliyor (bende bende :D) ama diğeriniz daha ciddi ve esprilerde sınır istiyo

tamam bunlar olabilir ama biraz abartmış olabiliriz kabul ediyorum bende şaka yaparken sadece şakada ama ciddiye alınmamasını istiyorum (ben arkadaşlarıma onun gülüp geçtiği espriler yaparım ama gülüp geçmezse söylemeliki espri anlayışımızı değiştirelim) bbk abimiz belliki biraz daha ciddi olmamamızı istiyo bence anlayışlı olmalıyız (gözyaşı abi seninde şaka anlayışın benim gibi ;)

bence istemeyenler ismini yazsın onlara ciddi şakalar yapalım yada o arkadaşlar istemiyosa biz yapmayız ama onlarda konuya girip bakmasınki sinir katsayısı artmasın

istiyenlere tam gaz devam ama gülüp geçtikleri taktirde (bence burada sınırı geçmedik ama geçtiğimizi düşünüyosanız tamam sınır burası)

hadi şimdi öpüşüp barışın yoksa ben size öyle bişeyler derimki :D:D:D yada resimli tehtid var haa :D:D:D

(yanlış anlaşılma olduysa özür dilerim)