Malzemeler:1,5 su bardağı un 1 tatlı kaşığı kabartma tozu yarım tatlı kaşığı tuz 1 limon kabuğu rendesi yarım su bardağı tereyağı, oda sıcaklığında 1 su bardağı + 2 yemek kaşığı toz şeker 1,5 limonun suyu 4 yumurta yarım su bardağı krem peynir Hazırlanması:Fırını 175C'ye getirin Küçük kek kalıplarının içine kağıt kalıplar koyun Limon kabuğu rendesinden 1 tatlı kaşığı ayırın Unu, kabartma tozunu ve tuzu bir kaba eleyin Kalan limon kabuğunu rendesini kaba ilave edin Limon suyundan 2 tatlı kaşığı ayırın Ayrı bir kabın içinde mikser yardımıyla tereyağını, 1 su bardağı toz şekeri ve limon suyunu çırpın Yumurtaları teker teker ilave edin Yumurtalı karışımı unlu karışıma ekleyip karıştırın Krem peyniri, 1 tatlı kaşığı limon kabuğunu, 2 yemek kaşığı toz şekeri ve 2 tatlı kaşığı limon suyunu ayrı bir yerde çatalla ezerek karıştırın Kalıpların içine 3 yemek kaşığı hamur karışımından üzerlerine de 1 yemek kaşığı peynirli karışımdan koyun Kalan kek hamurunu kalıplara paylatırıp üzerlerini düzeltin Fırında 20 dakika pişirin
Fani kalbimde ölümlü olarak kalacak olsan da; ölümsüz ruhumda ebedileşeceksin