03-06-2009
|
|
yesimciwciw
|
Sabırlı Ol Baykal!!
Başbakan Tayyip Erdoğan, CHP lideri Deniz Baykal'a Artvin'den mesaj gönderdi Erdoğan, Ergenekon davasında eleştirilerde bulunan Baykal'a "Sabırlı ol Belki bunun ardından senin bilmediğin şeyler çıkacak" dedi
'Ergenekon' imalı yanıt
Baykal'ın çağrılarına Maganda diyenle mi konuşacağım' yanıtını veren Erdoğan, Egenekon göndermesi yaptı: Sabırlı ol Belki bunun ardından senin bilmediğin şeyler çıkacak
Başbakan Tayyip Erdoğan, dün seçim sürecinin en yoğun günlerinden birini yaşadı Önce Batum'a giderek Gürcistan Cumhurbaşkanı Mihail Saakaşvili ile görüşen ve Gürcü lider ile Sarp Sınır Kapısı'nı açan Erdoğan, ardından da Artvin ve Rize mitinglerinde vatandaşa seslendi Erdoğan'ın CHP lideri Deniz Baykal'a verdiği "Ergenekon mesajları" dikkat çekti:
Millet sandıkta ödetecek:
İkide bir "Çık televizyona" diyor Televizyonda kiminle konuşacağım? Bu ülkenin Başbakanına maganda, külhanbeyi diyenle mi? "Ben daha önce sahtekar demiştim yargı beni haklı buldu" diyor Bu ifadelerinin bedelini millet sana sandıkta ödetecek
Arlı arından korhır:
Başbakana, seversin sevmezsin bunlar söylenir mi? Siyasetin seviyesi bu kadar düşürülür mü? Bu kadar yerlerde süründürülür mü? Artvinlilerin güzel bir sözü var; "Arlı arından gorhir Arsız da sanır ki benden korhir " "Naban ile sohbet zordur bilene, çünkü Naban ne gelirse söyler diline "
Hangi cüretle söylersin?:
Biz mafya, çetelerle, hukuk dışı odaklarla mücadele etmeye çalışıyoruz; onlar bunu da engellemeye çalıyorlar Sayın Baykal çıkıyor "Ben onların avukatıyım" diyor Bunu hangi cüretle, nasıl diyorsun? Bırak, hiç olmazsa sessiz kal Olay yargıdadır Hani yargıya, hukuka müdahale edilmezdi Hani yargıya güveniyorduk Sana ne oldu? Niçin bunu beklemiyorsun? Belki bunun ardından senin bilmediğin şeyler çıkacak Bekle, sabırlı ol
DTP'den farkın nedir?:
Batman'da kadınlara el uzatanlardan sizin farkınız ne? Hasbelkader iktidara gelseniz yapacağınız bu mu? Bunun için milletimden teveccüh, ilgi görmüyorlar Her seçimde oy kaybediyorlar Atatürk üzerinden geçindiler