Yalnız Mesajı Göster

Cevap : Padişahlık Yolunda Mı?

Eski 03-06-2009   #5
KRDNZ

Cevap : Padişahlık Yolunda Mı?

Alıntı:
delishhhh tafarından gönderildi Mesajı Görüntüle
Can Dündar her zaman gerçekleri yazan bir köşe yazarıdır hemde satılmış basının içinde yer alan milliyet gazetesinde yine milliyete karşı ama sonu umarım Emin Çölaşan gibi olmaz nedense öyle bir hal almaya başladıki bu ülke padişahlığı benimsemiş bir havaya büründü meydanlarda padişah edasıyla hareket eden biri ve ona padişahım çok yaşa nidalarıyla cevap veren sen ne dersen ne yaparsan doğrudur düşüncesine sahip bir halk Atamın kemiklerinin sızladığını biliyorum atatürk köşesinde bir yazı yazmıştım okuyan olduysa ordada dediğim gibi Ataürk kendinden tamamen ödün vererek kendini bir gram dahi düşünmeyerek o üstün zekasıyla bu ülkeyi esaretten kurtardı ama bu sadece100 yılmı sürecek
Yanlış anladınız sanırım ben böyle güzel kelimelerle ecdadını karalayanlar diyerek genel konuştum çünkü örneklerine basında sıkça rastlıyoruz Padişahlık olayına gelince Osmanlıya büyük bir özlem olduğu çok doğru ve hep olacaktır da Biz Osmanlının torunlarıyız ve ona yakışan evlatlar olmalıyken gün geçtikçe batının tesirinde özenti kendi benliğini kaybetmiş bir toplum olma yönünde ilerliyoruz Atatürk'ün kurmuş olduğu Cumhuriyeti bile doğru düzgün yaşatmayı beceremedik ne yazık ki Hala milletin örtüsüyle uğraşıp duruyor başımızdakiler onca sorun varken

Garbın âfâkını sarmışsa çelik zırhlı duvar
Benim iman dolu göğsüm gibi serhaddim var
Ulusun, korkma! Nasıl böyle bir imânı boğar,
'Medeniyyet!' dediğin tek dişi kalmış canavar?

Ey ŞaiR! Bana Yağmurdan bahsetme, yağdır
Alıntı Yaparak Cevapla