Yalnız Mesajı Göster

Gidişata Ya Asker Ya CHP Dur Diyecek

Eski 03-05-2009   #1
VANDETTA
Varsayılan

Gidişata Ya Asker Ya CHP Dur Diyecek









CHP'nin Bolu eski Belediye Başkanı partinin yeni adayı için çıktığı seçim turunda halkı darbeyle tehdit etti İşte 'Ya CHP ya asker' diyen CHP'linin akla ziyan sözleri:

Bolu'da, geçmişte iki dönem Cumhuriyet Halk Partisi'nden belediye başkanlığı yapan Necdet Gören, "Memleketimizde rüşvet ve yolsuzluklar aldı başını yürüdü Ya vatandaş sandık başında buna cevap verecek ya da asker gelecek dur diyecek" dedi

CHP Bolu Belediye Başkan Adayı Tanju Özcan'ın seçim gezilerine katılan Necdet Gören, Alpagut köyünde bir kahvehanede vatandaşlara hitap etti Gören, AK Parti hükümetini ima ederek, "Bu gidişat iyi değil Bu gidişata ya siz dur diyeceksiniz ya da asker dur diyecek Halkımız, Tanju kardeşime bu görevi verirse Bolu'yu bugünkü noktadan çok daha ileriye taşımak için çalışacağız" dedi

Necdet Gören, bir memleket kötü idare ediliyorsa, vatandaşın buna karşı tepkisini sandıkta göstermesi gerektiğini söyledi Bunun çok önemli bir fırsat olduğunu anlatan Gören, şöyle konuştu: "Hükümetin icraatlarından memnun olan varsa buyursun yine oyunu versin Ama sıkıntısı olan vatandaş da bunu sandık başında göstersin Vatandaş oyunu kullanarak, vatandaşlık görevini yerine getirerek tepkisini ortaya koymalıdır Bu demokrasinin gereğidir Bolu olarak bizim en büyük sorunumuz işsizliktir Bugün her evde mutlaka bir işsiz var Şimdi bakıyoruz belediye özelleştirme furyası adı altında Bolu'nun çocuğu çalışamaz duruma gelmiş Fırsat buldukça kapı gösteriliyor 'Hadi bakalım çıkın dışarıya emekli olun' deniyor Ya da emekli olmak istemeyenleri sağa sola sürüyorlar İnsanları canından bezdiriyorlar Yahu bu insanlar Bolu'nun insanı değil mi?" Bunun ötesinde insanları aç bırakıp, işsiz bırakıp sadaka politikası izlendiğini anlatan Gören, sözlerini şöyle tamamladı: "Bu seçimlerde umuyorum ve inanıyorum ki, vatandaş bu antidemokratik uygulamalara sandıkta gerekli cevabı verecek ve dur diyecektir"

(İHA)

__________________
Milliyetçilik,faşizmin millete yutturulabilir halidir,aksini iddia edenler kendi milliyetçiliğini
savunanlara saygı duysunlar!
Tek çare;Din birliğidir


Alıntı Yaparak Cevapla