Yalnız Mesajı Göster

Cevap : Bağış Fiyaskosu...

Eski 02-27-2009   #35
VANDETTA

Cevap : Bağış Fiyaskosu...

Alıntı:
delishhhh tafarından gönderildi Mesajı Görüntüle
valla arkadaşım diyorum ya artık senin için söyleyecek başka bir kelime bulamıyorum sen bu ülkenin rütbelisinden bu kadar nefret edecek ne yaşadın bilmiyorum ama ben bir asker kızı ve asker eşi olarak artık seni muhattap almıyorum benim tanıdığım tüm generallerin önlerinde eğilecek kadar kutsal işlerle uğraştığını biliyorum ve senin düşüncelerine sahip insanlar bu ülkede olduğu sürece bu ülkenin düze çıkamayacağınıda çok ii biliyorum ayrıca açmış olduğum konunun bu kadar dışına çıkıp konuyu askeriyeye saldırıya getirdiğin için esefle kınıyorum birlik beraberlik adına bişiler yapmaktansa bu ülkenin muhtaç olduğu insanları karalama yoluna gitmişsin ben ülkenin çeşitli yerlerinde çok bulundum keşke istanbul yerine şırnakta askerlik yapmış olsaydınız ne demek istediğimi anlardınız aslında bütün subay assubay ve uzman jandarmaların sizin gibi insanlar için canlarını feda ettiğini düşündükçe tüylerim ürperiyor

Sizden tüm samimiyetimle özür diliyorum,bu sitede denginiz olabileceğini düşündüğünüz yorumunuzu eleştirdiğimden dolayı,haklısınız bu sitede size denk biri gerçekten yok,zira bu sitede ki hiç kimse sapla samanı birbirine karıştırmıyor doalyısıyla alakasız suçlamalrda bulunmuyorNe demek istediğimiz bu mesaj hariç,yazılan tüm mesajlarda bellidir,o yüzden bu başlık altındaki son mesajımda budur

Alıntı Yaparak Cevapla