02-24-2009
|
|
|
b@ron
|
Cevap : Karabükspor İlgili Herşey
Bank Asya 1 Lig'de mücadele eden Kardemir Karabükspor'da, teknik direktör Hüsnü Özkara, ''Hayatında bu kadar net pozisyonlar yakalayıp da yenilen bir takım görmedim'' dedi
Hüsnü Özkara, AA muhabirine yaptığı açıklamada, dün sahalarında Boluspor ile oynadıkları karşılaşmada elde ettikleri fırsatları değerlendiremediklerini ve penaltı da kaçırdıklarını söyledi
Rakiplerinin girdiği iki pozisyonu gole çevirmesinin, kendileri açısından düşünülmesi gereken konu olduğunu belirten Özkara, şöyle dedi:
''Bir takım düşünün ki, en az on tane net pozisyona giriyor, penaltı kaçırıyor Hayatımda bu kadar net pozisyonlar yakalayıp da yenilen bir takım görmedim 2-0 yenilgiden sonra bile maçı çevirecek o kadar çok pozisyonumuz oldu, hangisini anlatayım Defansımızın kademe anlayışını sorgulamamız lazım Bir takım kendi sahasında en fazla bu kadar gol pozisyonuna girer ve penaltı kaçırır, sonra da yenilir Boluspor'u tebrik ediyorum Artık, önümüzdeki maçlara bakacağız ''
Boluspor Teknik Direktörü Serhat Güller de Kardemir Karabükspor'un iyi takım, ortaya konulan futbolun da her iki takım adına güzel olduğunu belirtti
Kardemir Karabükspor'un devre arasında yaptığı transferlerle kadrosunu güçlendirdiğini anlatan Güller, ''Her takım için zor maçtı ve coşkulu seyirci kitlesi vardı Hedefimiz buradan puan almaktı Bunu da başardık'' dedi
|
|
|
|