Yalnız Mesajı Göster

Cevap : Recep İvedik mi Şaban mı?

Eski 02-22-2009   #2
VANDETTA

Cevap : Recep İvedik mi Şaban mı?

Kemal Sunal'ın tüm filimlerini defalarca izlememe rağmen Şaban ve Ramazan isimlerinin aynı kare içerisinde buluşması,bir rastlantımıdır,yoksa temsil ettikleri karakterlerle birşeyler mi söylenmeye çalışılmıştır düşüncesi beni hep derettüt içerisinde bırakmıştırSonuçta bu iki ismin gerçekte temsil ettikleri,salak yada üçgağıtçılık değil oldukça değerli şeylerdir!

İvediğin ilk filmine gitmiştim,antremana geç kalacağımız için filmin sonunu beklemeden çıkmıştık,zaten o kadar hoşuma gitmemişti,2 filmine netten 10 dk kadar baktım ama ilk filmdeki kroluk ikincisinde hat safhaya varınca izlemedim filmi,böylesi filmlerin bu kadar ilgi görmesi böylesi derken recep ivedik gibi,toplum olarak nerelerde süründüğümüzün göstergesidir,kim bilir halk olarak ortaya koyamadıklarımızı bizlere sunduğu için ilgimiz oldukça fazla oluyor

Film denince benim favorim Japon filmleri aşk ve aksiyonu öyle güzel harmanlıyorlar ki,olay budur diyorsunuz filmin sonunda

Alıntı Yaparak Cevapla