VANDETTA
|
Cevap : Bağış Fiyaskosu...
Alıntı:
delishhhh tafarından gönderildi
|
Böylesi bir düşünce içerisine girmenize neden olacak,milletin fikirlerini belirtmeleri yada fikirlerinize katılmamalarımıdır?
Mesajların hepsini okudum hatta ''sizin desteklediğiniz'' sözünüze binaen okumayı bıraktığım mesajınız dahil,zira AKP'ye tek başörtüsü konusunda destek vermişimdir,AKP'ye oy dahi vermedim,vermiyecemde,ama keşke o mesajınızı okusaydım okumadığıma pişman oldum,çünkü sizin afaroz dediğiniz şey,mesajınızın sonundaki ''insanlar bekliyordum ama dengim olabileceğini düşünmüştüm  '' sözünüzdür,bu fikir belirtmek değil 'aşağılamadır,kendini beğenmişliğin,önemli olanın başkalarının ne düşündüğü değil,kendi düşüncelerinizin kabul ettirebilirliğidir ki,amaç bir şeyler anlatmak değil,fikirlerinizi dikte etme çabalarıdır'' buyrun size afaroz  
Mesajınıza cevap vermeme izin verirseniz;
Sözünü ettiğimiz Generallerin nasıl yetiştiklerini sizin kadar iyi olmasa da bizde nacizane az çok biliriz,ama bu,devletin imkanlarını kendi menfaatleri doğrultusunda kullanmasına olanak tanımaz,gemicikler hakkın da,AKP hakkın da,hatta Unakıtan hakkında eşleştirilerim olmuştu,yanılmıyorsam 'Unakıtan ekonomisini düzeltti' diyede bir konu açmıştım,diyeceğim o ki,birini iyi göstermek için başka bir kötüyü örnek vermemek lazım,biri ne ise öteki de aynıdır,Menderes örneği çok manidar oldu,Menderes bahsettiğiniz kadar basiretli bir adamdı sonu nasıl oldu,asılarak mı,kim tarafından Apo'yu İmralıda semizlik dana gibi bakan koruyan Generalcikler tarafından değil mi,burası Türkiye olur böyle vakalar  Hele doğuda şehit verirken sizin tabirinizle o sıra stres atan Generalcikler de var bu ülkede,askere yardım yapılmadığını iddia ederken,görevi ne olursa olsun göstermesi gereken hassasiyeti göstermeyen Generalcikleri savunan vatandaşcıklarda   
Ayrıca teşekkür etmek isterim ki,bahsettiğimiz oyunun ismini bizimle paylaşıp golf olduğunu söylediğiniz ve kültürümüze altın değerinde bilgi kattığınız için size minnetttarız  
Rica etsem kullanmakta olduğunuz pc'nin donanımlarını yazabilirmisiniz yüne siz hayatınızda hiç coca cola dahi içmemişsinizdir,çünkü para İsrail'e gidecek,vatan size minnettardır
Okuduğum kitaplar hangileriydi,Ah Yemen,Şu Çılgın Türkler,Şehit Hama,Yahudinin Tahta Kılıcı,Abdulhamid'in Kurtlarla Dansı,Türkiyenin Etnik Yapısı,ve şu anda Menderes'in dramını okumaktayım,aklıma bunlar geldi şimdilik,ayrıca kendime ait Türkiye üzerine yaptığım siteye konu eklerken,uzunluğuna bakmaksızın tüm içeriği okurum,oradan da rahat bi iki kitap çıkar,emin olun sizin kadar engin görüşlü,olmasa da,kültürlü,tarihini bilen,arkadaşlarımızda bu forumda mevcuttur,okuyun edin ve denklem muhabbeti kurarken rencide ettiniz,rencide de ediliyorsunuz şu anda,yazı biraz agresif gibi dursada,muamele edildiğimiz gibi karşılık verdik  
Unutmadan gazinoda bahsettiğim tablonun bire bir şahidiyim,askerliğimi Kasımpaşa da Merasim Bölüğünde yaptım,Generalciklere çok selam durduk son yolculuklarında,İstanbul'da iseniz bi zahmet milli kütüphaneye bi 5 dk ara verin ve içeri girebilirseniz sözünü ettiğim tabloyu da görün,askerliği bitireli,4 sene oldu ama eminmki o hala oradadır  
|